Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Russellą Westbrooką mainų būdu gavęs Hiustono „Rockets“ klubas tęsia artėjančio sezono komplektaciją bei savo taikinyje turi dar vieną puikiai pažįstamą krepšininką.

Andre Iguodala

Andre  Iguodala
Komanda: Golden State Warriors
Pozicija: SG
Amžius: 35
Ūgis: 198 cm
Svoris: 94 kg
Gimimo vieta: Springfildas, JAV

Samas Amickas iš „The Athletic“ praneša, jog dabar pagrindinis „Rockets“ prioritetas yra į savo gretas persivilioti Andrę Iguodalą, kuris birželio pabaigoje buvo išmainytas į Memfio „Grizzlies“.

Amickas prideda, jog 35-erių puolėju aktyviai domisi ir Kawhi Leonardą bei Paulą George‘ą atsiviliojusi Los Andželo „Clippers“ ekipa, kuri taip pat tikisi, kad susitarimą pasiekti pavyks ir su vidurio puolėju Tysonu Chandleriu.

Vis tik Marcas Steinas informuoja, kad „Grizzlies“ yra linkę pasilikti Iguodalą savo gretose, nebent kažkuri komanda į mainus bus pasiryžusi įtraukti NBA naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

Praėjusį sezoną „Warriors“ gretose žaidęs Iguodala vidutiniškai rinko po 6,7 taško, atkovojo po 3,8 kamuolio ir atliko po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
+2
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-9
Atsakyti
Jou
Gerai privares steroidu
2019-07-12
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Andre Iguodala

Andre  Iguodala
Andre  Iguodala
MIN: 24.8
PTS: 6.69 (50%)
REB: 3.84
AS: 3.36
ST: 0.97
BS: 0.83
TO: 0.82
GM: 89