Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) sugrįžti siekiantis Amare Stoudemire‘as nesusitvardė.

Amare Stoudemire

Amare  Stoudemire
Komanda: Jeruzalės Hapoel
Pozicija: PF, C
Amžius: 36
Ūgis: 211 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: JAV

„Instagram“ puslapis „the_leknicks“ pasidalijo įrašu, kuriame nurodoma Stoudemire‘o citata, kurioje jis teigia, kad su „Knicks“ sutartį sudarė dėl pastaruoju metu aršiai kritikuojamo klubo savininko Jameso Dolano.

Vis tik paskyrą administruojantys gerbėjai turėjo kiek kitokią nuomonę: „Žinoma sutikai, nes jis (Dolanas) buvo vienintelis, kuris nepagailėjo 100 mln. tavo silpniems keliams. Velniop šitą smegenis plaunančią propagandą“.

Šiame įraše buvo pažymėtas ir pats Stoudemire‘as, kuris netruko sureaguoti.

„Susitikime akis į akį. Noriu su tavimi pasikalbėti“, – asmeninę žinutę į minėtąją paskyrą parašė Stoudemire‘as.

„Tiesiog pasakyk kur ir kada, esu pasirengęs pakalbėti“, – nepabūgęs atsakė vienas iš puslapio administratorių.

Krepšininkas nurodė, jog savo kritiką tikisi išvysti 20 val. šalia NBA žaidėjų asociacijos štabo Niujorke, tačiau puslapį kuruojantis žmogus atsakė, jog pats gyvena Sietle, o jam padedantis brolis – Konektikute, taigi susitikti nėra įmanoma.

Vis tik Stoudemire‘as neatlyžo ir atsakė, jog tas, kuris pasidalijo įrašu apie jį gali susitikti Niujorke. Pakartojus, jog susitikti Niujorke nėra įmanoma, Stoudemire‘as dėjo dar papildomą žingsnį ir pats pasisiūlė atvykti į Sietlą.

„Kur turėtume susitikti? Galiu ten būti kitą savaitę“, – rašė Stoudemire‘as, pridėdamas, jog dauguma žmonių mano, kad gali slėptis už instagramo paskyrų.

Įrašo autorius taip ir neįvardijo tikslios galimo susitikimo vietos ir galų gale pridėjo, jog nebando veltis į konfliktą su Stoudemire‘u, tačiau jokiu būdu nesislapsto.

Pats Stoudemire‘as išvydęs tokį atsakymą nedaugžodžiavo: „Daugiau nieko nesakyk“.

Praėjusią savaitę buvo pranešama, jog 36-erių Stoudemire‘as kartu su Monta Ellisu bandys grįžti į NBA, o liepos 8-ąją turėjo įvykti ir privati šių krepšininkų parodomoji treniruotė, kuri sudomino devynis NBA klubus. Vis tik apie jokį susitarimą bent jau kol kas pranešta nėra.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-2
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-17
Atsakyti
Vv
kaip tai neparase susitikimo vietos sietle? taigi parase "space needle". Fanas suvarte staudemaira, o bnews del savo ziniu stokos parode visai kitaip
2019-07-14
+4
Atsakyti
Spectre
ir komentatorius buvo tikraja to zodzio prasme uzd*xintas
2019-07-13
-2
Atsakyti
STAT
Pilnai suprantu Amare. Ne visų nervai geležiniai. Ir nieko kažko šokiruojančio neparašė - nei siūlė į galv ir pan. Tiesiog nori pasikalbėti 🕶
2019-07-13
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.