Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Milvokio miestas švenčia po Giannio Antetokounmpo pergalės naudingiausio Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žaidėjo rinkimuose. Visgi vienos iš švenčių metu ekipos aistruoliai sulaukė netikėto krepšininko prašymo.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
117,3
Pelno taškų: 117,3
Taiklumas: 47,2%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 148
Blogiausias pasiekimas: 83
Daugiausia pelno: Giannis Antetokounmpo

„Yra nuostabu laimėti MVP apdovanojimą, tačiau noriu jūsų paprašyti, kad nuo šios dienos, liepos 14-osios, man padėtumėte tapti dar geresniu žaidėju ir NBA čempionų taurę atvežti į Milvokį.

Prašau, padarykite man paslauga – nuo šios dienos nevadinkite manęs MVP, kol apdovanojimo nelaimėjau kitais metais“, – į sirgalius kreipėsi „Bucks“ komandos lyderis.

Vėliau šie krepšininko žodžiai buvo nulydėti galingomis ovacijomis ir skanduote, kurią paskutinį kartą užvedė pats krepšininkas.

„M-V-P! M-V-P!” – skandavo Milvokio miestas.

Antetokounmpo MVP apdovanojimas nebuvo vienintelis – aukštaūgis ESPY apdovanojimuose buvo išrinktas geriausiu sportininku tarp vyrų.

Karjeros sezoną sužaidęs puolėjas praėjusį sezoną vidutiniškai pelnė po 27,7 taško, atkovojo po 12,5 kamuolio ir atliko po 5,9 rezultatyvaus perdavimo, o jo vedama „Bucks“ reguliariajame sezone per 82 rungtynes iškovojo 60 pergalių ir pasiekė geriausią rezultatą NBA.

Jis taip pat kartu su LeBronu Jamesu buvo išrinkti NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių kapitonais.

Antetokounmpo sutartis su dabartine ekipa baigsis 2020 metais.

Sąlyginai nedidelis Milvokio miestas, turintis apie pusę milijono gyventojų, praėjusio sezono pradžioje persikėlė į naujus komandos namus, „Fiserv Forum“ areną, krepšinio rungtynių metu talpinančią 17,5 tūkst. sirgalių.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-13
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+1
Atsakyti
Antanas
jo vieta tarp gai.dziu
2019-07-15
-3
Atsakyti
Tomas
atrodo keistai
2019-07-15
-5
Atsakyti
MVP
Vienas megstamiausiu krepsininkiu siuo metu. Ne kaip kiti lakstantys per klubus, kai tik kur siltesne vietele gauna.
2019-07-15
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Giannis Antetokounmpo

Giannis  Antetokounmpo
Komanda: Milwaukee Bucks
Pozicija: SF, SG
Amžius: 24
Ūgis: 211 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Atėnai, Graikija