Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Rusijos rinktinė artėjančiose planetos pirmenybėse bus priversta verstis be vienos iš šalies žvaigždžių Timofejaus Mozgovo. 32-ejų vidurio puolėjas atskleidė dar nesantis pasiruošęs rungtyniauti po kelio traumos, todėl tarpsezonį skirs pasiruošimui artėjančiam sezonui.

Timofey Mozgov

Timofey  Mozgov
Komanda: Orlando Magic
Pozicija: C
Amžius: 33
Ūgis: 216 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Sankt Peterburgas, Rusija

Mozgovas pastarąjį sezoną nerungtyniavo dėl kelio traumos ir galiausiai liko nedebiutavęs Orlando „Magic“ klube, kurį per mainus papildė praėjusią liepą.

NBA čempionas 2017-2018 m. sezone Bruklino „Nets“ ekipoje sužaidė 31 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleido po 11 minučių, pelnė po 4,2 taško ir atkovojo po 3,2 kamuolio.

Rusai pasaulio čempionate Kinijoje žais B grupėje kartu su Argentina, Pietų Korėja ir Nigerija.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
+5
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+10
Atsakyti
ciongas
A kas jis toks? Atsarginio atsarginis, nuolat kamuojamas traumų. Žodžiu, rusų grupė auksinė, bet sudėtis nekokia. Gali ir iš grupės neišeiti, kas tikrai nenustebintų.
2019-07-16
+13
Atsakyti
Kur
straipsnis apie Tubeli?
2019-07-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.