Nuotr.: ITAR-TASS – Scanpix
Nuotr. ITAR-TASS – Scanpix

Kito sezono Ispanijos ACB lygos finalo serija gali vykti žaibišku tempu – krepšininkai rungtyniautų NBA reguliariojo sezono ritmu.

ACB lyga paskelbė preliminarų kito sezono tvarkaraštį, o finalo serijos pirmosios ir antrosios rungtynės gali būti surengtos per 24 valandas – birželio 6-ąją ir 7-ąją dienomis.

Toks tvarkaraštis bus sudėliotas su keliomis sąlygomis: jeigu bent viena Ispanijos komanda žais Eurolygos finalo ketverte ir bent viename Ispanijos lygos pusfinalyje bus žaidžiamos lemiamos penktosios rungtynės.

Pirmoji sąlyga yra itin tikėtina. Vien Madrido „Real“ komanda per pastaruosius septynerius metus praleido tik vieną Eurolygos finalo ketvertą. Tuo metu „Barcelona“ surinko įspūdingą sudėtį ir taip pat taikosi į aukščiausias vietas.

Tuo metu pastarąjį kartą penktųjų rungtynių Ispanijos lygos pusfinalyje prireikė prieš penkerius metus.

Tokia situacija su tvarkaraščiu susiklostė dėl to, jog visi nacionaliniai čempionatai dėl 2020 metų olimpinių žaidynių atrankos turnyro turi baigtis iki birželio 12-osios.

Praėjęs ACB lygos sezonas baigėsi birželio 21-ąją.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
+1
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-5
Atsakyti
Mhm
Laiko klausymas, kada klubai pradės palikinėt nacionalinius čiampus, įdomiausia, kas žengs pirmą žingsnį.
2019-07-17
-4
Atsakyti
Anonimas
nenumirs tegu geras algas atidirba,cia jiem bys ne Lietuvoj durniu voliot susiktoj LKL
2019-07-17
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.