Nuotr.: M.Baranauskas
Nuotr.: M.Baranauskas
Nuotr.: Matas Baranauskas
Nuotr.: M.Baranauskas
Nuotr.: Matas Baranauskas
Nuotr.: M.Baranauskas
Nuotr.: M.Baranauskas
Nuotr.: Matas Baranauskas
Nuotr.: M.Baranauskas
Nuotr.: Matas Baranauskas

Stovyklą Palangoje pradedanti Lietuvos rinktinė startuoja be ryškiausių krepšininkų Domanto Sabonio ir Jono Valančiūno. Pagal NBA taisykles šie krepšininkai negali atvykti į pratybas nuo pat pradžių – liepos 22-osios, tačiau abu potencialūs nacionalinės komandos vedliai bus šalia kitų kandidatų.

Pasak vyr. trenerio Dainiaus Adomaičio, Sabonis ir Valančiūnas dirbs individualiai iki rugpjūčio 1-osios, kada galiausiai jie prisijungs prie jau pusantros savaitės kartu dirbančios rinktinės.

„Jie bus šalia komandos, o kai kurias treniruotes ir stebės. Bandysime maksimaliai tai išnaudoti, – esamą situaciją komentavo Adomaitis. – Yra aiški data, rugpjūčio 1-a, kada jie gali prisijungti ir treniruotis su komanda. Jie abu bus kažkur šalia.“

Rinktinės Palangoje stovyklaus iki rugpjūčio 4-osios. Iki to laiko mūsiškiai dar sužais dvejas draugiškas rungtynes: rugpjūčio 2-ąją Pamplonoje su Ispanija, o rugpjūčio 4-ąją – Klaipėdoje su Suomija. Rugpjūčio 5-21 dienomis krepšininkai plušės Kaune.

– Kiek nustebino galutinis verdiktas dėl Jono Mačiulio? – žurnalistai paklausė Adomaičio.
– Šitoje vietoje labai didelė dalis paties žmogaus, konkrečiai Jono, noras dalyvauti ir jo įdėtas darbas, kad jis būtų šioje pirmoje stovykloje. Kitas dalykas – medikai atliko fantastinį darbą.

– Ar jūs iš anksčiau žinojote Antano Kavaliausko sprendimą baigti karjerą?
– Taip, žinojau. Mes kalbėjome apie tai. Turbūt aš buvau vienas iš pirmųjų žmonių, kuris sužinojo apie tai. Buvo jo noras, kad tas pokalbis liktų tarp mūsų, tas pokalbis ir liko tarp mūsų.

– Kiek tai maišo jūsų planus dėl centrų selekcijos?
– Kažkas kitas turės šansą.

– Galutiniame sąraše nepamatėme Artūro Milaknio. Kokia buvo jo situacija?
– Dėl kiekvieno žaidėjo ilgai sėdėjome ir ilgai sprendėme, ir tų diskusijų buvo daug. Pasirinkimas yra toks. Nenorėjome kviestis daug žaidėjų ir po to daryti tokį treniruočių procesą, kas papuls, o kas ne. Norime susikaupti ties pagrindiniais žaidėjais, žinojome, kad pradžioje su pagrindiniais NBA žaidėjais dirbti negalėsime, tai vėl truputį apsunkino tą procesą, bet atliksime kitą darbą su kitais žaidėjais.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-2
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Domantas Sabonis

Domantas  Sabonis
Komanda: Lietuvos rinktinė
Indiana Pacers
Pozicija: PF, C
Amžius: 23
Ūgis: 211 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Portlandas, JAV