Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ komanda oficialiai pristatė naujuosius klubo dievukus Kawhi Leonardą ir Paulą George'ą, dėl kurių atvykimo ypatingai džiaugiasi ekipos savininkas Steve'as Ballmeris. 

Prieš startuojant pristatymo konferencijai, milijardierius atliko įvadinę dalį tiesiog rėkdamas ir taip demonstruodamas savo laimę.

Pasiutusiu užsivedimu pasižymėjęs Ballmeris susirinkusius žiniasklaidos atstovus privertė atsistoti ir plojimais atiduoti duoklę į „Clippers“ organizaciją atvykusioms NBA žvaigždėms.

Su kita Los Andželo komanda, „Lakers“, itin sietas buvęs laisvasis agentas Leonardas teigė, jog krepšinio atžvilgiu „Clippers“ – kur kas geresnė komanda.

„Pastaraisiais metais „Clippers“ tiesiog buvo geresnė, – sakė Leonardas. – Žiniasklaidoje didžiausias dėmesys tenka „Lakers“, kadangi ši komanda ilgą laiką skynė titulus. Toks yra žiniasklaidos kriterijus. Jeigu mes laimėtume, galbūt „Clippers“ pakeistų šią situaciją. 

Nesu dėl to susirūpinęs, aš tiesiog noriu laimėti ir atlikti tai, kas darytų mane ir mano komandos draugus laimingus. Kad ir koks bebūtų tikslas mūsų galvose, mano siekis bus, jog visi būtų laimingi. Jei mes laimime titulą ir negauname tiek žiniasklaidos dėmesio, man tas tinka. Man viskas gerai su tuo.“

Paskui Leonardas išskirtiniame interviu žiniasklaidos gigantei ESPN atskleidė, kad krepšininkas buvo labai arti, jog pasirinktų ne „Clippers“, o Toronto „Raptors“ ar tą pačią „Lakers“.

„Buvau arti to, jog karjerą kryptų ten, – atviravo dabar ateitį su „Clippers“ susiejęs puolėjas. – Bet kada „Clippers“ pristatė galimybę žaisti su Paulu George'u, tada viskas buvo lengva – pasakiau „taip“. Tariau, jog turime tuo pasinaudoti.“

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
10,1
Pataiko: 10,1
Taiklumas: 38,5%
Vieta lygoje: 23
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Danilo Gallinari

Leonardas spaudos konferencijoje pasinaudojo proga padėkoti „Raptors“ ekipai už nuostabią antrąją pastarojo sezono dalį, kuri buvo vainikuota istoriniu komandos čempionų titulu. Jam pačiam asmeniškai – tai buvo antrasis čempiono ir finalo MVP trofėjus.

„Nesinaudoju socialiniais tinklais, todėl noriu padėkoti Toronto „Raptors“ komandai: fanams, miestui ir šaliai, – kalbėjo Leonardas. – Buvo nuostabus ir neįtikėtinas sezonas. Geriausias šventinis paradas. Dėkui medikams už mano sūnelio priėmimą. Jam dabar – trys mėnesiai ir jis sveikas.“

Tuo metu George'as, nusivylęs tuo, kaip pastaruosius dvejus klostėsi karjera Oklahomos „Thunder“ ekipoje, džiūgavo, jog „Clippers“ kvietimas – jam buvo galimybė grįžti namo.

„Clippers“ visuomet buvo mano komanda, – kalbėjo jis. – Man asmeniškai, tai – šansas rungtyniauti namuose ir prisijungti prie jau ypatingos organizacijos. Aš noriu prie to prisidėti. Visuomet augdamas norėjau būti „Clippers“ dalimi.“

Netrukus George'as paleido mintį, kuri internete sukėlė NBA sirgalių nuostabą. 

„Augdamas buvau „Clippers“ fanas, pamilau šią komandą būdamas vaikas, – pareiškė krepšininkas. – Palaikydamas „Clippers“, tuo pačiu palaikiau ir Kobe Bryantą. Jis buvo mano dievukas vaikystėje. Dabar kartu su Kawhi mes galime įkvėpti kitą augančią kartą.“

NBA fanai netrukus socialiniuose tinkluose ėmė reaguoti į George'ą pasisakymą, kuris, anot sirgalių, buvo perspaustas ir neįtikinantis, mat pats krepšininkas ne kartą deklaravo meilę būtent „Lakers“, o ne „Clippers“.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
+22
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-02
+11
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sekso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-01
-4
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+12
Atsakyti
chimp tyrone
porch monkey
2019-07-27
-4
Atsakyti
racio
Gerbiamieji, pasakykit man prašau, tai su kuriuo jau iš PF nepasistumdytų George arba Kawhi?

Arba pasakykit, tai kuris gi SG juos apeitų? Belekaip easy čia viskas su jais, nes abu gali per kelias pozicijas žaist.
2019-07-25
-2
Atsakyti
Abu SF , na paziuresim kaip jie isiteks ir kaip P.George stumdysis 35 min. su PF , siaip tas as augau kaip Clippers fanas ir kalbos kaip jis stebejo Kobe mane , kaip ir daugeli Clippers gerbeju prajuokino :)))
2019-07-25
-16
Atsakyti
AS
Dvi žvaigždės žaidžiančios toje pačioje pozicijoje... Kažin ar labai išmintingas sprendimas...
2019-07-25
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Paul George

Paul  George
Paul  George
MIN: 37.14
PTS: 28.07 (54.02%)
REB: 8.17
AS: 4.1
ST: 2.17
BS: 0.43
TO: 2.74
GM: 82