Nuotr.: AFP
Nuotr. AFP

Benas Simmonsas prieš 11 dienų paskelbė neįprastą sprendimą – jis panoro žaisti Australijos rinktinės draugiškose rungtynėse, tačiau praleisti pasaulio čempionatą. Visgi dabar Filadelfijos „76ers“ žvaigždė pakeitė savo nuomonę.

23-ejų metų 208 cm ūgio universalus krepšininkas paskelbė, kad nebežais ir draugiškose rungtynėse Australijoje su JAV ir Kanada.

„Pakalbėjome su treneriu Andrejumi Lemaniu ir nutarėme, kad geriausia bus man nežaisti draugiškose rungtynėse. Mūsų tikslas yra laimėti 2020 metų olimpinių žaidynių aukso medalius, todėl pasiruošimas pasaulio čempionatui yra nepaprastai svarbus. Tai, jog aš nežaisiu draugiškuose mačuose, komandai leis susikurti tokią chemiją, kuri leis kautis aukščiausiame lygyje dėl vietos olimpinėse žaidynėse. Noriu padėkoti Australijos rinktinei už palaikymą. Nekantrauju žaisti olimpinėse žaidynėse“, – teigė Simmonsas.

Australijos rinktinė namuose sužais ketverias rungtynes: rugpjūčio 16 ir 17 dienomis susikaus su Kanada, o rugpjūčio 22-24 dienomis priims Jungtinių Amerikos Valstijų iššūkį.

Pasaulio čempionato grupės varžybose Australija kausis su Lietuva, Senegalu ir Kanada.

Tai trečiasis žaidėjas, kuris negalės padėti Australijos rinktinei. Prieš tai sprendimą nežaisti nacionalinėje komandoje priėmė Thonas Makeris ir Ryanas Broekhoffas.

22-ejų metų 208 cm ūgio Simmonsas praėjusį sezoną NBA rinko po 16,5 taško, 8,6 atkovoto kamuolio ir 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Šią vasarą krepšininkas pasirašė naują kontraktą su „76ers“. Australas per penkerius metus uždirbs 170 mln. JAV dolerių.

Australijos rinktinės kandidatų sąrašas: Dengas Adelas (Klivlando „Cavaliers“), Aronas Baynesas (Bostono „Celtics“), Toddas Blanchfieldas (Vulongongo „Illawarra Hawks“, Australija), Andrew Bogutas („Golden State Warriors“), Mitchas Creekas (Minesotos „Timberwolves“), Matthew Dellavedova (Klivlando „Cavaliers“), Cameronas Gliddonas (Brisbano „Bullets“, Australija), Chrisas Gouldingas (Melburno „United“, Australija), Joe Inglesas (Jutos „Jazz“), Nicholasas Kay (Perto „Wildcats“), Jockas Landale'as (Kauno „Žalgiris“), Mitchas McCarronas (Melburno „United“, Australija), Patty Millsas (San Antonijaus „Spurs“), Brockas Motumas (Stambulo „Anadolu Efes“, Turkija) ir Nathanas Sobey (Brisbano „Bullets“, Australija).

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-24
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-02
+3
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sekso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-01
-3
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+35
Atsakyti
Sveiki, ar domitės realia sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslаpį - http://fastmeet.tk Mano profilis yra Anna24, laukiu tavęs, taip pat yra mano intymios nuotraukos :)
2019-07-29
+4
Atsakyti
Cha cha , kad jis nezais ir draugiskose galima buvo lengvai nuspeti :) Dar vienas ausinburnys
2019-07-28
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.