Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Madrido „Real“ komandai priklausantis gynėjas iš Slovėnijos Klemenas Prepeličius vieneriems metams paskolintas Badalonos „Joventut“ ekipai.

Naujasis gynėjo klubas artėjantį sezoną varžysis ne tik Ispanijos ACB lygoje, bet ir Europos taurės turnyre.

„Real“ komandoje Prepeličiui nebeliko vietos gynėjų grandyje, kurioje žaidžia Sergio Llullas, Facundo Campazzo, Nicolas Laprovittola, Fabienas Causeuras, Jaycee Carrollas ir Rudy Fernandezas.

Anksčiau buvo skelbiama, kad Prepeličiaus paslaugomis buvo susidomėjusios ir Berlyno ALBA, Vilerbano ASVEL bei Oldenburgo „EWE Baskets“ ekipos.

Sutartis tarp „Real“ ir Prepeličiaus baigsis 2020 metų vasarą.

2017 metų Europos čempionas praėjusį sezoną Madrido „Real“ komandoje Eurolygoje per 9 minutes pelnė po 3,8 taško, atkovojo po 0,9 kamuolio ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu Ispanijos lygoje krepšininko statistika vidutiniškai per 10 minučių siekė 4,1 taško ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Kvіečiu jus į prіvatų sеkso klubą - https://vplan.com/emma23
2019-08-07
-8
Atsakyti
Zalgirinis
cia ta pati istorija kaip su Maciuliu. Championshipe issowe - paeme..
2019-08-07
+7
Atsakyti
keist
kaip jis isvis po Ec sumaste realas pirkt.. zaidejas ok, bet iki elite sviesmeciai..
2019-08-07
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.