Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Los Andželo „Lakers“ puolėjas Kyle’as Kuzma mano, kad jis gali būti trečiąja klubo žvaigžde šalia LeBrono Jameso ir Anthony Daviso.

24-erių metų 206 cm ūgio puolėjas yra vienintelis jaunas žaidėjas, likęs iš praėjusio sezono sudėties. Ekipą paliko Lonzo Ballas, Brandonas Ingramas ir Joshas Hartas, kurie buvo iškeisti į Davisą.

„Nejaučiu spaudimo, tačiau tikiu, kad galiu būti komandos super žvaigžde. Dėl to labai daug dirbu, mano progresas rodo, kad galiu būti žvaigžde. Kiekvienais metais tobulėju, pradedant nuo studijų metų. Nematau priežasčių, kodėl tai galėtų sustoti“, – ESPN sakė atletas.

Kuzma žaidė pirmąjį sezoną su LeBronu Jamesu ir vidutiniškai pelnė po 18,7 taško, atkovojo po 5,5 kamuolio ir atliko po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Šį krepšininką 2017-ujų NBA naujokų biržoje 27-uoju šaukimu pasirinko Jutos „Jazz“.

Komentarai:
Lauris
blemba ir negeda taip pustis
2019-08-08
+15
Atsakyti
...
Gera foto :) Bronius toks nepatenkintas kad Kuzma neklauso, ir dar savo nuomonę turi :)
2019-08-08
+1
Atsakyti
jo
viskas cool!!!. svarbu kad neisipustu pries visus. nes veliau pradeda puti...
2019-08-08
+11
Atsakyti
po 3 metu
jis taps manau ne tik 3 zvaigzde.tik laiko klausimas
2019-08-08
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.