Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Prieš savaitę Draymondas Greenas DeMarcusui Cousinsui pasakė, kad jo tokio atletiško ir tokio liekno nematė nuo NCAA laikų Kentukio universitete.

Draymond Green

Draymond  Green
Pozicija: PF, C
Amžius: 29
Ūgis: 202 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Saginaw, JAV

Greenas neabejojo, kad Cousinsas NBA ir vėl bus varžovus gniuždantis vidurio puolėjas.

Prabėgo savaitė ir Greenas ketvirtadienį sužinojo, kad Cousinsas treniruotėje patyrė kelio traumą – jam plyšo kryžminiai kelio raiščiai.

Po tokių žinių Greenas nebežinojo, ką pasakyti ar parašyti savo bičiuliui ir buvusiam komandos draugui „Golden State Warriors“ ekipoje.

„Vienas iš mano artėjančio sezono tikslų buvo tai, kad DeMarcusas visus sunaikintų, vėl parodytų, koks jis puikus žaidėjas, ir gautų tai, ko nusipelnė. Po jo traumos nebeturiu žodžių. Man tai labai skaudu.

Prieš savaitę buvome susitikę ir pamačius jį pasakiau, kad jis atrodo taip gerai, kaip Kentukio universitete“, – ESPN cituoja Greeną.

Greenas ketvirtadienį užsuko į JAV rinktinės treniruotę Los Andžele, kurioje žinios apie Cousinsą jau buvo pasklidusios.

„Esu priblokštas. DeMarcusui keli pastarieji metai buvo pragariški. Visi dėl jo išgyvename“, – sakė Steve’as Kerras, praėjusį sezoną treniravęs Cousinsą.

„Traumos yra krepšinio dalis, – pridėjo Kerras. – Bet kai kalbi apie žaidėją, kuris patyrė dvi skaudžiausias NBA krepšininkų traumas – nutrūkusio Achilo ir kryžminių kelio raiščių… Jos tiesiog atima vienerius metus. Negirdėta, kad kažkas turėtų susidurti su tiek traumų per kelis metus. Koks smūgis jam ir „Lakers“… Jis vėl viską turės pradėti iš naujo.“

Dėl sužeidimo Cousinsas gali praleisti visą artėjantį sezoną.

Liepą 28-erių 211 cm ūgio aukštaūgis su Los Andželo klubu pasirašė vienerių metų 3,5 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Pastarąjį sezoną Cousinsas leido Oklando „Golden State Warriors“ ekipoje ir sužaidė 38 mačus. Ten jo rodikliai siekė vidutiniškai 16,3 taško ir 8,2 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Cousinsas patiria traumą:

Komentarai:
kunigas
Not monkey business
2019-08-16
-8
Atsakyti
G
dar pries trauma, ta pacia diena maciau jo video kartu su green, wall, bledsoe, tai tikrai atrode labai geros formos. Turbut paskutini karta toki "kuda", lengva maciau, kasi zaide kingsuose pirmais metais.
2019-08-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.