Nuotr.: K.Kavolėlis
Nuotr. K.Kavolėlis

Praėjusių metų lapkričio pradžioje į Panevėžio „Lietkabelį“ atvykęs Stefanas Sinovecas yra vos vienas iš trijų žaidėjų, kurie liko komandoje 2019–2020 metų sezonui.

Stefan Sinovec

Stefan  Sinovec
Pozicija: SG
Amžius: 31
Ūgis: 193 cm
Gimimo vieta: Belgradas, Serbija

31-erių 195 cm ūgio serbas teigė, kad likti nusprendė dėl to, kad Lietuvoje buvo šiltai priimtas ir jautėsi lyg būtų vietinis.

„Visi žmonės man čia buvo itin malonūs. Atrodė, kad esu vietinis žaidėjas. Taip pat labai gerai pažįstu trenerį, nes žaidėme kartu. Manau, kad ir artėjančiame sezone viskas bus puiku šiuo klausimu“, – „kklietkabelis.lt“ sakė gynėjas.

Sinovecas praėjusiame sezone ne kartą susidūrė su traumomis, tačiau rungtyniavo sukandęs dantis ir tik su nuskausminamųjų vaistų pagalba. Vasarą atletas pailsėjo, išsigydė traumas ir yra pasiruošęs kibti į darbus.

„Atostogavau Turkijoje, vėliau sportavau ir rengiausi sezonui. Džiaugiuosi, kad vėl esu čia dar vienam sezonui. Tikiuosi, kad būsime geresni nei buvome praėjusiame sezone“, – vylėsi pašnekovas.

„Lietkabelis“ antrą sezoną iš eilės Karaliaus Mindaugo taurėje (KMT) laimėjo bronzos medalius, bet antrus metus paeiliui Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) liko ketvirtoje vietoje. Dėl pralaimėtos serijos Klaipėdos „Neptūnui“ Sinovecas vis dar jaučia kartėlį.

„Dar jaučiu kartėlį, nes pralaimėjome seriją 0-3. Rungtynės buvo atkaklios, tačiau mes pralaimėjome ir lūžio maču galėjusias tapti rungtynes Klaipėdoje. Todėl ir noriu, kad būtume kitą sezoną geresni nei buvome“, – ryžtingai nusiteikęs atletas.

Sinovecas išskyrė, kad „Lietkabelis“ yra nauja komanda, kuri stengsis kaip įmanoma greičiau susižaisti, nes laukia FIBA Čempionų lygos atrankos rungtynės.

„Tai yra visiškai nauja komanda, turime susidraugauti, susižaisti per šį pasirengimo laikotarpį. Tuomet mūsų laukia svarbios atrankos rungtynės, nes norime žaisti FIBA Čempionų lygos grupių etape. Tikiuosi, kad LKL būsime aukštesnėje pozicijoje nei praėjusiame sezone“, – kalbėjo Sinovecas.

„Lietkabelis“ po pusantros savaitės pradės draugiškų rungtynių maratoną, o sirgaliai pirmą kartą komandą galės išvysti rugsėjo 16–17 dienomis, kai „Cido“ arenoje vyks tradicinis Raimundo Sargūno taurės turnyras.

Komentarai:
Kviečiu jus į Lietuvos sekso bendruomenę - http://ulvis.net/eTHr

Mano slapyvardis yra Emma23, parašyk!
2019-08-16
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.