Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

DeMarcusui Cousinsui patyrus kryžminių kelio raiščių traumą Los Andželo „Lakers“ klube atsivėrė skylė vidurio puolėjo grandyje, kurią klubas bandys užglaistyti.

Dwight Howard

Dwight  Howard
Pozicija: C
Amžius: 33
Ūgis: 211 cm
Svoris: 120 kg
Gimimo vieta: Atlanta, JAV

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania skelbia, jog „Lakers“ vadovai prašys galimybės pasikalbėti su Dwighto Howardo atstovais.

33-ejų veteranas šiuo metu priklauso Memfio „Grizzlies“ klubui, tačiau neabejojama, jog Howardas bus atleistas dar prieš sezono pradžią.

Anksčiau buvo skelbta, jog centras vasaros pradžioje prašęsi sugrįžti į komandą, kurioje žaidė 2012-2013 metų sezone, tačiau tuomet „Lakers“ net nesvarstė galimybės susigrąžinti vidurio puolėją.

Centras pastarąjį sezoną priklausė Vašingtono „Wizards“ komandai, bet dėl sėdmenų skausmų, o paskui atliktos operacijos sužaidė tik devynerias rungtynes.

Per jas amerikietis vidutiniškai žaidė po 25 minutes, pelnė po 12,8 taško ir atkovojo po 9,2 kamuolio.

Taip pat „Lakers“ svarsto ir Joakimo Noah kandidatūrą, kuris praėjusį sezoną „Grizzlies“ ekipai rinko po 7,2 taško ir atkovojo po 5,7 kamuolio.

Komentarai:
Gal yra zinanciu
Ar kas nors negalejo zaisti LKL ar Eurolygoje del "sėdmenų skausmu"?
2019-08-18
-7
Atsakyti
vv
cia kazkas bnews buvo pasitycioje is Howardo prasimosi i Lakers. O kai dabar Lakers su nuleista uodega eina pas DH, tai nk nepasakysit? :D
2019-08-18
+7
Atsakyti
...
O blyn jau 33 metai, atrodo dar visai neseniai buvo top centras nba ir dauze visus Magic komandoje.
2019-08-18
+4
Atsakyti
djgaffer
Iš karto prisiminiau Magicą ir jo žodžius,kad Lakers valdyboje bardakas.Dar taip nesenai patys sakė,kad jokių būdu neims Howardo,bet staiga jau tarp kandidatų papildyti komandą.Neveltui Magicas ir atsistatydino pamatęs,kas per nesąmonės ten vyksta.
2019-08-18
+14
Atsakyti
Anonimas
Gal vietoj jo ir JV galėjo būti?
2019-08-18
+4
Atsakyti
kunigas
why not
2019-08-18
+15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.