Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Vis netylant kalboms apie tai, jog amerikiečių dominavimas tarptautiniame krepšinyje gali būti nutrauktas, savo žodį tarė ir patys JAV rinktinės nariai.

„Toks jausmas, kad esame paimti iš gatvės, – kalbėjo Jaysonas Tatumas. – Mes – NBA žaidėjai ir esame geri ties tuo, ką darome. Visos tos kalbos pridėjo mums papildomos motyvacijos, su kuria ir vyksime į čempionatą.“

Tuo metu Kemba Walkeris yra vienintelis rinktinės narys, kuris praėjusį sezoną pateko bent į vieną iš trijų NBA simbolinių penketukų irgi turėjo, ką pasakyti.

„Visos kalbos apie mūsų galimybes įpylė žibalo į ugnį. Dauguma mūsų ateina iš komandų, kurios nebuvo vertinamos rimtai. Esame alkani“, – teigė įžaidėjas.

Tuo metu puolėjas Harrisonas Barnesas teigė, jog atstovauti JAV rinktinei bus pasirengęs visada.

„Kol mano šeimoje viskas gerai, o aš sveikas, žaisiu nacionalinėje rinktinėje, kol tik būsiu kviečiamas – teigė Barnesas. – Kiekvienas žmogus yra skirtingas. Kai kurie vyrukai būna ką tik išsigydę traumas, kiti turi kitų įsipareigojimų. Asmeniškai naudojuosi galimybe apsivilkti rinktinės marškinėlius, kai tik galiu, nes man žaisti su šiais vyrukais yra smagu.“

Amerikiečiai rytoj ir šeštadienį sužais draugiškas rungtynes su Australija, o pasaulio čempionato E grupėje varžysis su Turkijos, Čekijos ir Japonijos rinktinėmis.

Komentarai:
Kviečiu jus į didžiausią Lietuvos sekso bendruomenę - http://go-sex.ml/shalove18
2019-08-22
-2
Atsakyti
Cha cha cha
Amerika nelaimes juk ten visi savanaudziai,NBA lyga cirkas ir nera ginybos
2019-08-22
-7
Atsakyti
Priminkit
Kas cia juos nuraso?.....
2019-08-22
-3
Atsakyti
Batai
Sitie dar alkanesni, negu tie nba zaidejei kurie atsisake zaisti sia vasara, dauzys visus be jokio vargo pamatysit. Dar kai pasaulyje juos nurasineja, tik hebrai didesnes motyvacijos ir sportinio pykcio suteikia, na ka laikykites visi!
2019-08-21
+4
Atsakyti
shadow
Manau , kad finalas bus tarp Amerikiečių ir Serbų.
2019-08-21
-14
Atsakyti
jo
po cempionato apsiverke be medaliu gales grizt😎
2019-08-21
-19
Atsakyti
djgaffer
Tos kalbos apie jų nurašymą juos dar piktesnius padarys.Tai žaidėjai,kurie trokšta titulų,turėję nekokį sezoną su savo komandom.Todėl bus dar pavojingesni ir ko jau ko,bet amerikiečių niekada negalima nurašyti.
2019-08-21
+18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.