Nuotr.: Tass - Scanpix
Nuotr. Tass - Scanpix

Eurolygos simbolinio penketo krepšininkas Quincy Milleris netaps Donato Sabeckio komandos draugu Zagrebo „Cibona“ gretose.

Quincy Miller

Quincy  Miller
Pozicija: SF
Amžius: 26
Ūgis: 206 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: North Chicago, JAV

Klubas paskelbė, kad su krepšininku nutraukė sutartį, mat šis neįveikė medicininės patikros. Ekipa vietoje amerikiečio ieškos kito žaidėjo.

2015-2016 metų sezone 26-erių 206 cm ūgio amerikietis Eurolygoje Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipoje rinko po 14,1 taško, 5,7 atkovoto kamuolio, 1,5 bloko ir 14,8 naudingumo balo.

Tuomet sunkusis krašto puolėjas buvo išrinktas į antrąją simbolinę geriausių Eurolygos krepšininkų komandą, o toks sezonas garantavo kontraktą su Tel Avivo „Maccabi“, kurio vertė per dvejus metus siekė 2,1 mln. JAV dolerių.

Visgi prieš debiutą „Maccabi“ komandoje puolėjui buvo diagnozuotas užpakalinio kelio raiščio plyšimas. Į rikiuotę jis grįžo tik prieš pat Naujuosius metus, o Eurolygoje sužaidė 4 mačus.

Krepšininkas po sezono bandė atsigauti Bambergo „Brose“ klube, tačiau po keturių mėnesių sutartis buvo nutraukta.

Praėjusį sezoną Milleris niekur nežaidė.

Komentarai:
Kviečiu jus į didžiausią Lietuvos sekso bendruomenę - http://go-sex.ml/shalove18
2019-08-22
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.