Nuotr.: LaPresse - Scanpix
Nuotr. LaPresse - Scanpix

Dominikos Respublikos rinktinė pasaulio čempionate dėl neįprastos priežasties turės verstis be savo įžaidėjo Edgaro Sosa.

Edgar Sosa

Edgar  Sosa
Komanda: Dominikos Respublikos rinktinė
Pozicija: PG
Amžius: 31
Ūgis: 185 cm
Gimimo vieta: JAV

Gynėjas pats paskelbė savo sprendimą nežaisti pasaulio čempionate Kinijoje. To priežastis – komandos medikai prieš treniruotes jam neleidžia dėvėti apsaugos čiurnoms.

Kiek anksčiau Sosa buvo čiurną susižeidęs. Krepšininkas gydytojų prašė čiurną aptvarstyti, tačiau jie tai daryti atsisakė.

Sosa praėjusį sezoną žaidė Prancūzijos lygos „BCM Gravelines-Dunkerque“ komandoje ir vidutiniškai pelnė po 13,2 taško ir atliko po 5,2 rezultatyvaus perdavimo.

Dominikos Respublika pasaulio čempionato grupėje kausis su Prancūzija, Vokietija ir Jordanija.

Komentarai:
Penktadienis13
Tai gal betvarstant dar ir paciulpt paprase, todel ir atsisake
2019-08-23
+4
Atsakyti
djgaffer
Tikrai keista priežastis.Bet žaidėją galima suprasti-traumų juk nenori,sveikata svarbiausia,todėl taip pasielgė.Įdomu,kodėl Dominikos federacija prieš tuos gydytojus veiksmų nesiėmė.Atleist reikėjo už tokias nesąmones.
2019-08-22
+4
Atsakyti
siaip su Karl Anthony Towns ir Horfordu jie visai pasispardytu, bet aisku nebus nei tu dvieju, nei dabar ir kito bent kiek geresnio zaidejo
2019-08-22
+13
Atsakyti
.
gal ekspertai tegul išrenka nugalėtojus, kam tas rungtynes rengt iš viso.
2019-08-22
+3
Atsakyti
Anonimas
Ai nu išvis komedija, kad tokios komandos dar žais toj pasaulio taurėj.. Vietą tik užima
2019-08-22
+15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.