Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Graikijos rinktinė pergale pradėjo paskutinį draugišką pasiruošimo pasaulio čempionatui turnyrą, kai 92:65 (25:17, 22:16, 17:13, 28:19) nugalėjo Jordanijos komandą.

Graikai nuo pat rungtynių pradžios žingsniavo į užtikrintą pergalę bei susitikime laimėjo visus keturis kėlinius, taip triumfuodami 27 taškų pranašumu.

Nuolatinis Graikijos rinktinės lyderis Giannis Antetokounmpo rungtynėse su Jordanija pelnė 13 taškų, atkovojo 4 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir blokavo du metimus.

Be Antetokounmpo dviženklį taškų skaičių Graikijos komandoje pelnė dar keturi žaidėjai – Giorgos Printezis pelnė 17 taškų, Ioannis Papapetrou surinko 12, Giannoulis Larentzakis pridėjo 11, o George'as Papagiannis – 10.

Jordanijos ekipoje rezultatyviausiai žaidė Daras Tuckeris, surinkęs 23 taškus.

Graikijos nacionalinė ekipa pasaulio čempionato F grupėje varžysis su Brazilijos, Juodkalnijos ir Naujosios Zelandijos rinktinėmis. Tuo metu Jordanija G grupėje išmėgins Dominikos Respublikos, Prancūzijos ir Vokietijos komandų jėgas.

Komentarai:
Kviečiu jus į privačią Lietuvos sekso bendruomenę - http://bitly.ws/4GIN
2019-08-25
+8
Atsakyti
djgaffer
Nepersistengė šį kartą Giannis.Galima būtų pagalvoti,kad jordaniečiai jį sustabdė,bet pats Giannis viena koja žaidė.Ir dar pailsėti nemažai gavo.
2019-08-24
+15
Atsakyti
Alio
kazkaip cia jis tik europoje ar kai0,bet gana daznai meta is vidutinio...
2019-08-24
-3
Atsakyti
Rimvi
Antetokounpo toks zaidimas duoda poilsio.. Bet jei dazniau tektu zaisti pries tokio lygio zaidejus,tai jam tik regresas. Neprivalo isnaudoti visu galimybiu,kad laimetu.. Sis zaidejas privalo zaisti tik pries stipriausius. :)
2019-08-24
-20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.