Nuotr.: K.Kavolėlis
Nuotr. K.Kavolėlis

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda šią savaitę pradės draugiškų rungtynių maratoną, kai ketvirtadienį už uždarų durų susitiks su Krasnojarsko „Jenisej“ ekipa.

Vyriausiasis treneris Nenadas Čanakas teigė, kad vasarą komplektuojant sudėtį buvo tam tikrų sunkumų, bet juos pavyko įveikti ir jis yra patenkintas ekipoje esančiais žaidėjais.

„Turėjome šiek tiek sunkumų, bet pasirašėme žaidėjus, kurios norėjome įsigyti. Esu patenkintas šia sudėtimi. Sugebėjome rasti išeitis iš visų sudėtingų situacijų“, – „kklietkabelis.lt“ kalbėjo serbas.

Modeliuodamas kito sezono „Lietkabelio“ žaidimą Čanakas negalėjo pasakyti, kas imsis lyderio vaidmens, kadangi specialistas tikisi indėlio iš visų žaidėjų. Strategas mato „Lietkabelio“ ginklą ir žada greitesnį žaidimą.

„Negalima iš anksto pasakyti, kas bus lyderiu. Turime nemažai patyrusių žaidėjų, turime karjeros piką pasiekusių krepšininkų bei jaunimo. Stipri komanda visada geriau nei vienas žaidėjas.

Mes būsime greitesni, ypatingai vidurio puolėjo pozicijoje, kur Maldūnas, Sajus ir Olujobi yra kitokie žaidėjai nei buvo Dimecas bei Kupšas. Turime keturis žaidėjus, kurie gali žaisti nugara į krepšį. Tai bus mūsų ginklas. Tikiuosi, kad žaisime šiek tiek greičiau“, – pasakojo pašnekovas.

Čanakas papasakojo apie pasiruošimo sezonui planus: „Sportuosime Panevėžyje, žaisime draugiškas rungtynes: pradėsime nuo mačo su „Jenisej“, tuomet seks dvikova Kaune prieš „Žalgirį“, kuris neturi rinktinės žaidėjų. Dar numatytas susitikimas su Rygos VEF, taip pat pasiruošimo finiše laukia Raimundo Sargūno taurės kovos.“

„Lietkabelio“ vairininkas vasarą aktyviai sekė Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) ekipų darbus.

„Žalgiris“ vėl bus geriausia komanda. „Neptūnas“, „Juventus“, „Šiauliai“, „Pieno žvaigždės“ atliko puikų darbą vasarą. Manau, kad mes žaisime geriau šioje pajėgioje lygoje“, – vylėsi Čanakas.

Sirgaliai pirmą kartą „Lietkabelį“galės išvysti rugsėjo 16–17 dienomis, kai „Cido“ arenoje vyks tradicinis Raimundo Sargūno taurės turnyras.

Komentarai:
Jonas
Neblogas treneris, tikuosi atves kabeli i antra vieta lkl
2019-08-26
+24
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.