Nuotr.: PA Pictures – Scanpix
Nuotr. PA Pictures – Scanpix

Iki pasaulio čempionato likus vos trims dienoms, Kanados rinktinės vyriausiasis treneris Nickas Nurse'as susidūrė su sudėties problemomis.

Traumą patyrus Oshae Brissettui, NBA čempionu su Toronto „Raptors“ tapęs strategas buvo priverstas į komandą iškviesti Conorą Morganą.

25-erių puolėjas praėjusį sezoną rungtyniavo Ispanijoje ir Badalonos „Joventut“ klube vidutiniškai per 17 minučių rinko po 6,6 taško ir sugriebė po 2,8 kamuolio.

Tuo metu žinių apie NBA rungtyniaujančio gynėjo Cory Josepho prisijungimą prie Kanados rinktinės vis dar nėra.

Nurse'as dar praėjusią savaitę tikino, jog Josephas netrukus prisijungs prie komandos, tačiau gynėjo rinktinės stovykloje vis dar nėra. 

Po pirmadienį patirtos nesėkmės Nurse'as sakė, kad Josephas antradienį turėtų sėsti į lėktuvą ir pasivyti į Kiniją keliausiančią Kanados nacionalinę ekipą.

Kartu su lietuviais H grupėje kovosiantys kanadiečiai čempionato kovas pradės sekmadienio rungtynėmis su Australija.

Komentarai:
Anonimas
tokie noriu nenoriu aiskiai kad neprideda komandines dvasios,bet reikia suprast kad amerikoj salygas is esmes diktuoja zaidejai.kai USA i FIBA balagana siunte net ne studentus,o isvis trecias komandas?laikotarpyje tarp 1952 ir 2009(50 metu) laimeti tik 3 aukso medaliai,uztai olimpiadose per ta pati laika USA is 13 dalyvautu zaidyniu,auksa laimejo 11(abu kartus pralose CCCP).bet su tokiu FIBA poziuriu greit niekam tas turnyras nebus idomus nes olimpiada tai istorija,prisilietimas prie didybes(kas vilioja visus atletus),o kas tas pasaulio cempionatas kai stipriausios komandos zaidzia NBA?praktiskai betkuri playoff komanda aplostu visas be isimties rinktines
2019-08-30
Atsakyti
https://my.su/ID37884 - Lietuvos sekso bendruomenę
2019-08-29
-1
Atsakyti
Fanas
Tai kad krepsinis.net raso jog josephas jau atvyko ir prisijunge prie rinktines, o cia raso jog dar neprisijunge, tai kaip yra istikruju?
2019-08-29
+3
Atsakyti
JAV ir Kanada
Yra gryni sudo malunai. Pats metas juos leisti ant zemes ir parodyt, kad su kazkelinta sudetimi nieko nepes. Gal tada suveiks siek tiek ir zvaigzdziu ambicijos.
2019-08-28
+1
Atsakyti
Karolis
Labai sekasi Lietuvai. Tiek Australai, tiek Kanadiečiai labai nukraujavę. O gaila, norisi kovoti su geriausiais, tada saldžiau nugalėjus. Gali mintyse nuvertinti varžovus, o tas nepadės kovojant. Žinom, kad rinktinė geriau nebūdami faboritais.
2019-08-28
+8
Atsakyti
djgaffer
Tai jau gali ir nesitikėti Josepho.Geras žaidėjas,bet jei jaip š mala,tai nelabai toks komandai ir reikalingas.Morganas ne tokio aukšto lygio,bet bent jau bus atsidavęs šimtu procentų.
2019-08-28
+11
Atsakyti
SS
pasidziaukim,australu bogutas out, kanadoj irgi problemos xaxa
2019-08-28
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.