Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Kėdainių „Nevėžio lietuvių gretas pildo dar vienas jaunas ir vis dar viso savo potencialo neatskleidęs krepšininkas Laurynas Beliauskas. 

Įžaidejo ir atakuojančio gynėjo pozicijoje žaidžiantis 22 metų klaipėdietis pastaruosius keletą sezonų praleido Klaipėdos „Neptūno” komandoje.

„Smagu prisijungti prie naujai buriamos komandos. Džiaugiuosi suteiktu šansu. Atsiduosiu šimtu procentų, kad tiek komandai, tiek sau padėčiau pasiekti naujų aukštumų”, – teigė komandos naujokas.

Taikliarankis krepšininkas, turintis patirties ne tik LKL, bet ir FIBA Čempionų lygoje, komandoje rungtyniaus 9 numeriu pažymėtais marškinėliais.

Praeitą sezoną „Betsafe–LKL“ pirmenybėse Beliausko statistika per 11 minučių siekė 2,8 taško, 1,3 atkovoto kamuolio ir 2,4 naudingumo balo.

Komentarai:
Neteikejo paleisti Beliausko Neptunui, galiu garantuot, kad jis isaus si sezona. Jei ne trauma praeitame sezone, butu atsiskleides pilnu grazumu.
2019-08-31
-8
Atsakyti
Joranas
pirkti tai perka,bet ar ir vel nebus taip kad algu neismokes kaip ir kiekvienais metais :)?
2019-08-29
-2
Atsakyti
https://my.su/ID37884 - Lietuvos sekso bendruomenę
2019-08-29
-5
Atsakyti
Apibudinsiu komentus
TOP 4 , ne TOP 5 , cempionai , spanieliai pirmyn . Buria cempionus is jaunimo ir 2,8 tasko per rungtynes pelnanciu zaideju , ole ole ole . Samgus zaidejai trokstantys pergaliu ( aisku kodel - niekas nezino ) . Nevezis stebina :) , aisku kuom , kad pasikviete zaideju kurie atinka NKL lygi? /// Nevezis bus dugne ir kaposis del garbes , klausimas ar isviso pasieks pergaliu .
2019-08-29
-4
Atsakyti
Anonimas
Keistas sprendimas. Nevezy nera tiek klubu, kiek didesniuose miestuose... Negi gert mete??? (, ")
2019-08-29
+9
Atsakyti
anonimas07
Ne i tema, bet kur gi dingo tiek LKL\'o tiek Eurolygos turgus? ar jau nebera noro pildyti lenteles?
2019-08-28
+16
Atsakyti
Kawai
Nevėžis tikrai stebina su savo pirkiniais šia vasara manau tikrai turės visi grandai pavargt su jais kovojant,mano galva nevežis atrodytu kaip top 6 komanda
2019-08-28
+1
Atsakyti
djgaffer
Smagiai žiūrisi Nevėžio komplektacija.Imami jauni žaidėjai,trokštantys pergalių ir įrodyti,kad dar anksti juos nurašyti bei kad gali žaisti aukštame lygyje.Patirties gal trųks,bet greičio ir noro į valias.
2019-08-28
+15
Atsakyti
Anonimas
Sakis Nevėžis per savaitę susiformuos o ritas per visą vasarą negali susikomplektot ką tian per vasarą per visą sezoną komplektuojami
2019-08-28
+14
Atsakyti
Kas čia vyksta? Nevėžis top5 nori patekti ? Tik ar anksčiau laiko nesibaigs nevėžio spektaklis? Bulotai stumdys savus žaidėjus vėliau parduos įdomūs verlso modelis kažkuo primena Fk Stumbra. Pagal dabartinį vaizdą nevėžis lygiai taip pat daro ką ir praeitais metais neatsižvelgiant į finansus. Aaaa tai jie gal už sriubos lėkštę žais kaip buloto įkaitais
2019-08-28
-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.