Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Italijos nacionalinė komanda sudėliojo galutinius akcentus sudėtyje prieš netrukus startuosiantį pasaulio čempionatą. Paskutinėmis dienomis už darbą pasiruošime cikle Meo Sacchetti padėkojo savo sūnui Brianui Sacchetti ir Giampaolo Ricci. 

Dvyliktuke – didžiąją pasirengimo dalį dėl traumų praleidusios žvaigždės Danilo Gallinari ir Luigi Datome. Komandai atstovaus ir kitas NBA žaidžiantis italas Marco Belinelli.

Italijos rinktinė D grupėje žais su Angola, Filipinais ir Serbija. Starte – mūšis šeštadienį su filipiniečiais.

Italų sudėtis: Amedeo Della Valle, Marco Belinelli, Alessandro Gentile, Paulas Biligha Luca Vitali, Danilo Gallinari, Danielas Hackettas, Arielas Filloy, Jeffas Brooksas, Amedeo Tessitori, Awudu Abassas ir Luigi Datome.

Savo galutinį dvyliktuką atskleidė ir šeimininkė Kinija. Ryškiausi jo veidai – vietinės žvaigždės Guo Ailunas ir Yi Jianlianas, anksčiau žaidęs NBA pirmenybėse.

Kinai A grupėje dėl patekimo tolyn ginklus surems su Dramblio Kaulo Kranto, Lenkijos ir Venesuelos nacionaline ekipa. Pirmajame susitikime jų lauks Dramblio Kaulo Kranto žaidėjų iššūkis.

Kinijos rinktinės sudėtis: Abudushalamu Abudurexiti, Fangas Shuo, Guo Ailunas, Makanas Kelanbaike'as, Renas Junfei, Sunas Minghui, Wangas Zhelinas, Yi Jianlianas, Zhai Xiaochuanas, Zhao Jiwei, Zhao Rui ir Zhou Qi.

Komentarai:
djgaffer
Pas italus beveik visi stipriausi,tik Melli nėra.Bet pasiruošimas turėtų kelti nerimą jų fanams,nes daug pralaimėjimų patyrė.O kinai iš grupės turėtų išeiti,sirgalių palaikymas jiems taip pat padės.
2019-08-29
+2
Atsakyti
25 EUR premija su MONESE !!! Šis akcijos kodas (REMIG817) galioja tik dar 2 dienas! Monese paskyrė mane lojaliu klientu, ir šiuo metu siūlo man ir pakviestam draugui net 25 EUR dovanų!!! (Įprastai su kitu kodu gaunate 15 EUR dovanų). Paprasti keli žingsniai kurie trunka vos 5 min: 1. Parsisiųsk Monese appsą iš App Store ar Google Play 2. Būtinai įrašyk pakvietėjo kodą REMIG817 3. Užsiregistruok ir patvirtink ID. Viską daryk pagal aplikacijos nurodymus. 4. Kai užsiregistruosi, užsisakyk NEMOKAMĄ bekontaktę MONESE Kortelę! Ją atsiųs per 5-7 dienas. 5. Kai gausi kortelę, aktyvuok ją! Tuomet atlik bet kokio dydžio mokėjimą (nors ir 10 cnt) parduotuvėje arba internetu ir per ~ 5 val. gausi dar 25 EUR bonusą! Visus pinigus nemokamai galėsi išsigryninti bet kuriame bankomate arba tiesiog atsiskaityti bet kurioje parduotuvėje. *Viskas labai paprasta. Nori užsidirbti daugiau - teks ieškotis draugų kaip aš tą darau. Daugiau info į PM.
2019-08-29
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.