Nuotr.: krepsinionamai.lt
Nuotr. krepsinionamai.lt

Prieš šeštadienį prasidėsiantį pasaulio krepšinio čempionatą Kinijoje žurnalistai iš dalyvaujančių šalių tinklalapio runrepeat.com (visa apklausa) buvo apklausti įvairiais klausimais – nuo pirmenybių favorito iki turnyro MVP.

Vis dėlto nei Lietuvos rinktinė, nei jos žaidėjai nebuvo minimi tarp turnyro favoritų atitinkamose kategorijose.

53 proc. apklaustųjų žurnalistų iš viso pasaulio prognozuoja, jog čempionatą Kinijoje laimės JAV. Serbijos rinktinės šansais tiki 38,5 proc. žurnalistų, Prancūzijos – 3,8 proc., Ispanijos ir Australijos – 1,9 proc.

Kaip maloniai čempionate nustebinsiančią rinktinę žurnalistai mato Nigeriją (25 proc.). Už Afrikos valstybės šioje kategorijoje rikiuojasi Argentina (9,6 proc.), Brazilija (7,7 proc.) ir Australija (7,7 proc.).

Kaip galimais turnyro nusivylimais įvardijamos Ispanijos (17,3 proc.), Rusijos (13,5 proc.), Prancūzijos (11,5 proc.), Italijos (9,6 proc.) ir Australijos (7,7 proc.) rinktinės. 

Žurnalistai prognozuoja, jog rezultatyviausiu turnyro žaidėju bus Giannis Antetokounmpo (43,1 proc.), o turnyro MVP – Kemba Walkeris (36,5 proc.).

Korespondentai iš viso pasaulio išrinko ir simbolinį turnyro penketą, kurį, anot jų, turėtų sudaryti Kemba Walkeris, Jaysonas Tatumas (abu JAV), Nikola Jokičius, Bogdanas Bogdanovičius (abu Serbija) ir Giannis Antetokounmpo (Graikija).

Komentarai:
Kipras
iš kur tiek negatyvo...
2019-08-30
Atsakyti
Fargo
Dabar pagalvokit kitaip, rinktine sudaro: 2 nba aukstesnio lygio vidutiniokai, 4 eurolygos vidutiniokai 1 eurolygos role playeris 1 eurocup lyderis 2 eurolygos vidutiniokai 1 ispanijos lygos vidutiniokas 1 fiba issukio taures vidutiniokas Ar skamba taip gresmingai, kad pamate kabintumet medalius?
2019-08-30
+5
Atsakyti
Lukis
Didele naujiena. Lietuvos niekada tarp favoritu nebuna.
2019-08-30
-5
Atsakyti
Adekvatus
pagarbos niekad nera lietuvos rinktinei. paskutiniai du pasaulio cempai 3 ir 4 vieta. europos cempai sidabrai ir paskutinis feilas. susirinko beveik visi, reitinge labai auksti bet ne kurva vidutiniokai. kiek dsr kartu reikes irodinet ir kada ta pagarba ateis?
2019-08-30
-5
Atsakyti
Retro
nematau ir as ju tarp favoritu,sita karta silpnoka
2019-08-30
+2
Atsakyti
Spec Naz
krc australija tarp favoriciu laimet, tarp labiausiai nustebinanciu ir tarp labiausiai nuvylianciu. tai daug ką pasako apoe tuos žurnalistus :D
2019-08-30
+12
Atsakyti
Irmis
uzduokim klausima ,ar kadanors žurnalistai kitaip mane?
2019-08-30
Atsakyti
hmz
jau išrinko simbolinį penketą, kaip gerai, nebereiks po turnyro
2019-08-30
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.