Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Likus vos dienai iki pasaulio taurės starto, galutinę sudėtį paskelbė ir būsimoji Lietuvos rinktinės varžovė Kanada.

Kanadiečių laimei, galutinai buvo patvirtinta, jog vienas komandos lyderių Cory Josephas prisijungs prie komandos ir padės savo šaliai. Tuo metu Conoras Morganas į dvyliktuką buvo įtrauktas paskutinėmis akimirkomis bei pakeitė traumą patyrusį Oshea Brissettą.

Be šių krepšininkų į Kiniją taip pat vyks Khemas Birchas, Melvinas Ejimas, Brady Haslipas, Kaza Kajami-Keane‘as, Owenas Klassenas, Andrew Nembhardas, Kevinas Pangosas, Philipas Scrubbas, Thomas Scrubbas ir Kyle‘as Wiltjeras.

Kanadiečiai H grupėje kovos su jau minėtaisiais lietuviais, senegaliečiais bei australais. Būtent su pastaraisiais Kanada sužais pirmąjį mačą šių metų pasaulio čempionate.

Komentarai:
djgaffer
Galutinai patvirtinta.Kai atvyks,kažkas jį nufotkins su rinktinės apranga,tada įsitikinsim.Dabar tik spėliot galim.
2019-08-31
+1
Atsakyti
Kviečiu jus į privatų seКso klubą - https://302.su/shalove
2019-08-31
-1
Atsakyti
Super naujiena
"Tuo metu Conoras Morganas į dvyliktuką buvo įtrauktas paskutinėmis akimirkomis bei pakeitė traumą patyrusį Conorą Morganą."
2019-08-30
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.