Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Rungtynių pradžioje pasipriešinimo sulaukusi Ispanijos rinktinė (2-0) pasaulio čempionate iškovojo antrąją pergalę.

Sergio Scariolo vadovaujami ispanai Kinijoje vykstančiose pasaulio pirmenybėse 73:63 (17:21, 19:14, 21:10, 16:18) nugalėjo Puerto Riko rinktinę (1-1) ir tapo C grupės lydere bei žengė į kitą etapą.

Jau pirmajame ketvirtyje Puerto Riko krepšininkai ėmė spausti ispanus ir po dešimties žaidimo minučių pirmavo 21:17. Tiesa, antrajame kėlinyje Ispanijos ekipa kiek prabudo bei į ilgąją pertrauką patraukė jau minimaliai pirmaudama – 36:35.

Po ilgosios pertraukos sugrįžę ispanai ėmė žaisti visiškai kitokį krepšinį. Jie varžovus trečiojo kėlinio metu pranoko dvigubai (21:10) bei po trisdešimties žaidimo minučių pirmavo 12 taškų – 57:45.

Lemiamame ketvirtyje Scariolo auklėtiniai ir vėl atsipalaidavo, leido Puerto Rikui jį laimėti, tačiau turėtas rezervas neleido pralaimėti rungtynių – ispanai šventė pergalę rezultatu 73:63.

Puerto Riko rinktinė: Gianas Clavellas 13 (5 atk. kam.), Gary Browne'as 11 (6 rez. perd.), Angelis Rodriguezas 9.

Ispanijos rinktinė: Marcas Gasolis 19 (7 atk. kam.), Ricky Rubio 17 (8 atk. kam.), Sergio Llullas 9.

Rungtynių epizodai:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.