Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Ispanijos rinktinė (3-0) pasaulio čempionato C grupėje iškovojo trečiąją pergalę ir taip įrodė esanti geriausia grupės komanda.

Sunkiai įsibėgėję Sergio Scariolo vadovaujami ispanai paskutiniajame grupės susitikime 73:65 (18:21, 15:10, 19:22, 21:12) nugalėjo Irano (0-3) krepšininkus.

Ispanijos dvyliktukas itin sunkiai pradėjo susitikimą ir negalėjo perkąsti iraniečių gynybos, o po trijų kėlinių Irano rinktinė netgi buvo priekyje 53:52.

Likus kiek daugiau nei 3 minutėms iki rungtynių pabaigos rezultatas tarp ekipų buvo lygus – 63:63.

Tuomet Juanas Hernangomezas po Victoro Clavero perdavimo pelnė dvitaškį ir persvėrė rezultatą – 65:63.

Iraniečiams dar labiau situaciją pablogino Sergio Llullo tritaškis ir Clavero dėjimas, kai likus 55 sekundėms ispanai priekyje buvo jau 5 taškais (70:65).

Galiausiai tašką rungtynėse padėjo spurtą 10:2 vainikavęs Marcas Gasolis, realizavęs tolimą tritaškį ir padidinęs ispanų atotrūkį – 73:65.

Ispanijos rinktinė: Marcas Gasolis 16, Juanas Hernangomezas ir Victoras Claveras po 11.

Irano rinktinė: Mohammadas Jamshidijafarabadi 15, Michaelas Rostampouras 13, Hamedas Haddadi 10.

Rungtynių epizodai:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.