Nuotr.: SIPA – Scanpix
Nuotr. SIPA – Scanpix

Vyriausiasis Serbijos rinktinės treneris Aleksandras Džordževičius toliau negaili kritikos pasaulio čempionato organizavimui.

Džordževičius atšaukė planuotą treniruotę prieš rungtynes su Puerto Riku, o tokį sprendimą argumentavo neįtikėtinu varžybiniu bei kelioniniu krūviu.

„Tik išprotėjęs treneris vestų savo žaidėjus į treniruotę po tokios kelionės“, – pradėjo strategas.

„Savo grupės rungtynes baigėme 23 val. vakaro, pavakarieniavome vidurnaktį, o į lovas sugulėme 1 nakties. Turėjome keltis 6 val. 30 min. ir tuomet turėjome dviejų valandų kelionę autobusu iki oro uosto. Iš ten – dviejų valandų skrydis, po kurio sekė valandos kelionė autobusu ir papildoma valanda laukimo, kol atvyks bagažas.

Į viešbutį atvykome 13 val. 30 min., o pietus baigėme 15 val., kuomet organizatoriai mums treniruotę rezervavo 16-ai valandai. Tik išprotėjęs treneris būtų vedęs savo žaidėjus ant parketo“, – kelionės įspūdžiais dalijosi Džordževičius.

Prieš tai strategas sukritikavo naująjį pasaulio čempionato formatą, kuriame rungiasi 32 komandos.

„Nesuprantu, ko jie siekia su šia sistema. Čia yra 12 komandų, kurios yra atitrūkusios nuo kitų ir pralaimi didžiuliais deficitais. Keli pralaimėjimai po 40 ar 50 taškų tikrai nepadeda toms rinktinėms. Mes turime savo žaidimo kokybę ir savus tikslus. Toks yra skirtumas“, – tąkart sakė Džordževičius.

Komentarai:
liuks Džordževičius
gerbiu serbus, idegusiu juodai neturi, siais laikais to pakanka
2019-09-06
+11
Atsakyti
lukutis
gaunat milijonus žaisdami krepšinį ir vis tiek skundžiates.. aš iš vienos naktinės pamainos turiu eiti į dieninę 4 dienas per savaitę ir gaunu vos ne vos daugiau už minimumą.
2019-09-06
-8
Atsakyti
babu
bukim atviri,jei Fibai reiktu rinktis Serbija arba Filipinai dalyvautu cempionate,tai Fiba simtu procentu rinktus Filipinus...mane juoka kelia,kai vaikai sako NBA tai ten viska daro del pinigu,o europoje tai tikras krepsinis...nors eurolygos tikslas kuo daugiau uzdirbti pardavineja net kvietimus,Fiba irgi daro viska kad daugiau uzdirbti....juoka kelia
2019-09-06
+9
Atsakyti
taip
Fibai nenaudinga Serbija per mazai pajamu generuoja
2019-09-06
+5
Atsakyti
padla
per daug skundzias. dauguma sita huine turi praeiti.
2019-09-06
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.