Nuotr.: AFP –  Scanpix
Nuotr. AFP –  Scanpix

Memfio „Grizzlies“ klubas neketina išpirkti Andre Iguodalos kontrakto ir leisti jam žengti į laisvųjų agentų rinką, kol krepšininkas nepasirodys komandos treniruočių stovykloje, skelbia „The Athletic“.

Andre Iguodala

Andre  Iguodala
Pozicija: SG
Amžius: 35
Ūgis: 198 cm
Svoris: 94 kg
Gimimo vieta: Springfildas, JAV

Memfio klubas vis dar tikisi iškeisti Iguodalą ir už jį gauti pirmojo rato šaukimą, tačiau NBA komandos nesiruošia siūlyti mainų ir laukia, kol veterano kontraktas bus išpirktas.

Tuo metu Iguodala viliasi rungtyniauti komandoje, kuri kitą sezoną pretenduos į NBA titulą.

Kaip pagrindinėmis favoritėmis įsigyti 35-erių gynėją anksčiau buvo įvardijamos Hjustono „Rockets“, Denverio „Nuggets“, San Antonijaus „Spurs“ bei Los Andželo „Clippers“ ekipos.

Praėjusį sezoną triskart NBA čempionas praleido „Golden State Warriors“ ir vidutiniškai per mačą rinko po 6,7 taško, atkovojo po 3,8 kamuolio ir atliko po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

 

Komentarai:
Įvertink mano nuogas nuotraukas :) http://inx.lv/CdN
2019-09-10
-5
Atsakyti
Anonimas
tai kad nuo australu pasikrovet, ka cia dar apie jav sapnuojat :D
2019-09-10
-17
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.