Luis Scola

Luis  Scola
Komanda: Argentinos rinktinė
Pozicija: PF
Amžius: 39
Ūgis: 206 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Buenos Airės, Argentina

Tinklalapis „BasketNews.lt“ išrinko penkis geriausius Kinijoje vykstančio pasaulio krepšinio čempionato ketvirtfinalio etapo krepšininkus.

Jais tapo ispanas Ricky Rubio, argentiniečiai Facundo Campazzo ir Luisas Scola, australas Patty Millsas bei prancūzas Rudy Gobertas.

Argentinos rinktinę į pergalę prieš serbus vedęs Scola per 30 minučių pelnė 20 taškų (5/8 dvit., 2/5 trit., 4/5 baud. met.), atkovojo 5 ir perėmė vieną kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išrašė bloką ir taip surinko 18 naudingumo balų.

Vis dėlto naudingiausias to susitikimo krepšininkas buvo Campazzo. Gynėjas per 29 minutes varžovams atseikėjo 18 taškų (4/6 dvit., 3/6 trit., 1/3 baud. met.), atliko 12 rezultatyvių perdavimų, atkovojo 6 ir perėmė 3 kamuolius bei taip užfiksavo 26 balų efektyvumą.

Millsas rungtynėse prieš Čekijos rinktinę tiesiog šėlo. Jau per pirmus du kėlinius pataikė 4 tritaškius, o susitikimo pabaigoje savo sąskaitoje turėjo 24 taškus (3/6 dvit., 6/9 trit.), 6 rezultatyvius perdavimus, 4 atkovotus kamuolius ir 21 naudingumo balą.

Prancūzų bokštas Gobertas su 33 efektyvumo balais yra neabejotinai naudingiausias šio penketo žaidėjas. Puolėjas per 34 minutes surinko 21 tašką (6/12 dvit., 9/10 baud. met.), atkovojo 16 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei vieną kamuolį iš varžovų sugebėjo nugriebti.

Ispanų vijurkas Rubio rungtynėse prieš lenkų krepšininkus surinko 19 taškų (4/7 dvit., 3/4 trit., 2/3 baud. met.), atliko 9 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 5 ir perėmė vieną kamuolį, užfiksavo 25 balų naudingumą, o į jo asmeninę sąskaitą nugulė naujas rekordas – įžaidėjas tapo daugiausiai rezultatyvių perdavimų pasaulio čempionatuose atlikusiu krepšininku (115).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.