Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Sekmadienį vyksiantis finalas, kuriame dėl pasaulio čempionės titulo susikaus Argentina ir Ispanija, sukurs keletą įdomių akistatų.

Tai tikrai bus Luiso Scola ir Marco Gasolio žaidimo tarpusavyje elementai, tačiau ne ką mažiau akiai malonų vaizdą turėtų sukurti įžaidėjų Facundo Campazzo bei Ricky Rubio dvikova.

„Lullas ir Fernandezas mane jau įspėjo. Jie pasakojo, kad jis kuria stebuklus, – Campazzo gyrė Rubio. – Jie papasakojo, kad jis turi vos kelias silpnas vietas, todėl viskas bus labai sunku. Aš taip jaučiu. Tai dar vienas išbandymas ir esu tikras, kad toks jis yra ir Argentinai.“

Būtent Sergio Lullas ir Rudy Fernandezas yra Campazzo komandos draugai karališkame Madrido „Real“ klube, todėl puikiai žino visas stipriąsias ir silpnąsias gynėjo puses.

Pats Rubio teigė, jog nekantrauja žaisti finale, tačiau tam reikia tinkamai pasiruošti.

„Laukiu rytojaus, – pradėjo Rubio. – Mes mėgavomės tuo, kaip viskas vyko iki šiol. Stabilumas yra tai, ko mums trūksta. Žinome trofėjaus svarbą ir tai labai branginame. Skamba tipiškai, bet aš tikiu pergale.

Reikalai gali eiti arba neiti sava linkme, tačiau kažkas manyje sako, kad laimėsime šį čempionatą. Kol kas to dar nepadarėme, todėl dar ne laikas švęsti.“

Finalo rungtynių pradžia sekmadienį, 15 valandą. Tiesioginę transliaciją galėsite stebėti per TV3 televiziją.

Komentarai:
Įvertink mano intymias nuotraukas :) http://inx.lv/CdN
2019-09-15
-2
Atsakyti
Jejgu
jau balsus girdi tai ar ne metas susimastyt?
2019-09-15
-4
Atsakyti
djgaffer
Sužibėjo Rubio naujom spalvom šitam čempionate.Ir tritaškius stipriai pagerinęs,jau laisvą palikti tapo pavojinga.Dvikova prieš Campazzo bus tikras desertas.
2019-09-15
+11
Atsakyti
alio
Rubio isties isejus Pau,pagaliau gavo proga pilnai atsiskleisti Ispanijos rinktineja...ir tapo jos tikru lyderiu....27 min per maca 16 tasku,4.3 atk kam,6.4 assistu,tritaskiai 38% taiklumas 17.3 naudingumo balai....isties tapo geriausiu europos izaideju...jam nera lygiu siuo metu europoje
2019-09-14
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Ricard Rubio

Ricard  Rubio
Komanda: Ispanijos rinktinė
Pozicija: PG
Amžius: 28
Ūgis: 193 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: Barselona, Ispanija