Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Artėjančią vasarą Milvokio „Bucks“ ir Graikijos rinktinės žvaigždė Giannis Antetokounmpo turės galimybę pasirašyti didžiausią visų laikų sutartį Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) istorijoje.

Ir „Bucks“ ekipa pasirengusi padaryti viską, jog tai įvyktų. Bendraudamas su ekipos sirgaliai, generalinis ekipos vadybininkas Jonas Horstas teigė, kad „Bucks“ savo žvaigždei be jokių abejonių siūlys super-max tipo sutartį.

Tokiu atveju Antetokounmpo per penkerius metus susižertų 247,3 mln. JAV dolerių. Graikas tokį kontraktą galės pasirašyti 2020-ųjų vasarą, o jis įsigalios nuo 2021-22 m. sezono.

Pats Antetokounmpo anksčiau rodė norą likti Milvokyje, tačiau gegužės mėnesį ESPN žurnalistė Malika Andrews teigė, kad Giannio sprendimą lems ir komandos rezultatai.

„Artimas Antetokounmpo šaltinis teigė, kad patekimas į NBA finalą nėra tik ambicija ir gali sujudinti svarstykles, kuomet jis svarstys savo ateitį. Jeigu „Bucks“ pasieks finalą kitais metais, „Bucks“ padidins savo šansus kovoje dėl Giannio parašo 2020-aisiais“, – tąkart rašė Andrews.

Antetokounmpo praėjusį sezoną tapo naudingiausiu lygos krepšininku ir vidutiniškai rinko po 27,3 taško, atkovojo po 12,5 kamuolio bei atliko po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Anonimas
I Raptors eis, jis su Ujiri labai gerai pazystami ir Giannis ji labai gerbia del viso Ujiri darbo afrikoj.
2019-09-15
-4
Atsakyti
Lukas
jeigu nori but geriausiu jis turi likti Bucks ir nuvesti komanda iki cempionu ziedu, nes pagal miesta kaip ir klivlandui sunku kazka pritraukt butu jei Gianio neliktu
2019-09-15
+6
Atsakyti
djgaffer
Eina sau,o čia tai pinigai.Kažkada net nebūtum pagalvojęs,kad krepšininkai gali tiek uždirbti.Bet laikai keičiasi ir matom tokius kosminius skaičius.Visai savo giminei gali Giannis pinigų uždirbti.
2019-09-15
+3
Atsakyti
Įvertink mano intymias nuotraukas :) http://inx.lv/CdN
2019-09-15
-1
Atsakyti
Antanas
kam tokiam protiškai atsi.likusiam lavonui tokios bapkes
2019-09-15
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.