Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Visą savo karjerą Nacionalinėje krepšinio lygoje (NBA) praleidęs Gregas Monroe, panašu, savo vietą ras ir Europoje.

Puolėjo vedamas Miuncheno „Bayern“ 80:72 pranoko „Flamengo“ klubą ir „NBA G lygos iššūkio“ turnyre pasiekė antrąją pergalę.

Monroe nugalėtojams pelnė 26 taškus, iš kurių 19 antroje rungtynių dalyje. Krepšininkas taip pat pridėjo 5 atkovotus kamuolius ir 5 rezultatyvius pardavimus.

Petteris Koponenas pridėjo 15 taškų, o NBA praėjusį sezoną taip pat žaidęs Paulas Zipseris – 11.

„Bayern“ jau rytoj pusfinalyje susitiks su Meksiko „Capitanes de Ciudad“, G lygos rinktine arba nacionaline Urugvajaus rinktine.

Komentarai:
Ar kas nors nori pabendrauti? Rašykite - http://inx.lv/CdN
2019-09-20
-5
Atsakyti
.
Europoj praeitą sezoną dominavo tokie centrai kaip Milutinov, Poirier, Vesely, Gudaitis, Davies... Monroe tikrai nėra žemesnio lygio už šituos.
2019-09-20
Atsakyti
.
Ar yra už jį stipresnis fiziškai centras Europoj? Turėtų dominuoti.
2019-09-20
+1
Atsakyti
alio
Tikiuosi sitas europoje nedomlinuos,nes butu bloga reklama europos krepsiniui....nes jis jau NBA 3-4 sezonus nepazaide ir buvo tikras inkaras...
2019-09-20
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.