Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Vilniaus „Rytas“ (2-0) Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įsirašė antrąją pergalę ir šį vakarą Prienuose 88:79 pranoko vietos „CBet“ krepšininkus.

Sostinės klubo strategas Dainius Adomaitis džiaugėsi, kad jo auklėtiniai susikrovė 21 taško pranašumą, tačiau pridėjo, kad krepšininkai turi išmokti žaisti su persvara.

„Turime išmokti žaisti su persvara, nes šiandien didžiausia problema buvo mūsų koncentracija abejose aikštės pusėse. Priėjome iki rezultato kokio norėjome gerai žaisdami, bet po to padarėme keletą baudų, kurių negalime daryti“, – po rungtynių sakė Adomaitis.

– Ar tas persvaros išbarstymas yra susijęs su nesusižaidimu ar jaunatviškomis klaidomis?
– Tokių klaidų negalime atleisti. Tai yra tiesiog koncentracijos problema.

– Kaip vertinate pasikeitusį „CBet“ klubą?
– Daugiau žiūrime savęs, o ne į varžovus.

– Antradienį jau pirmosios Europos taurės rungtynės. Ar laukiate jų su nerimu, ar tikite savo žaidėjais?
– Pasikartosiu, kad esame komanda, kuri žiūri į vienerias rungtynes. Dabar savaitgalį turime mačą su „Neptūnu“, o tai mums yra svarbiausios rungtynės.

Komentarai:
Apibendrinant
Adomaitis kaip visada pilnas arogancijos. Nesugeba susitaikyt su tuo ,kad Prienų jaunimas gali žaisti. Pagal "popierių" tikrai turėjo būti -20 gal net ir daugiau, bet Ryto treneris yra Adomaitis... Manau rungtynės su Lietkabeliu, Neptūnu, Juventusu parodys tikrąjį ryto trenerio lygį.
2019-09-25
-3
Atsakyti
Anonimas
LKL\'e Rytas nors ir buksuos,bet nesunkiai pateks i ketvertuka,o va europos taurej max kelios pergales namie
2019-09-24
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.