Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Roko Giedraičio atstovaujama Berlyno ALBA prieš Eurolygos startą sulaukė nemalonių žinių dėl žaidėjų sveikatos.

Peyton Siva

Peyton  Siva
Pozicija: PG
Amžius: 28
Ūgis: 182 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Vašingtonas, JAV

ALBA išplatino naujieną, kad kelias savaites turės verstis be pagrindinio įžaidėjo Peytono Sivos ir puolėjo Johanneso Thiemanno. Siva susižeidė blauzdą, o Thiemannas patyrė kirkšnies traumą.

Šie žaidėjai, kaip ir dar metų pradžioje kelio traumą patyręs Stefanas Peno, turės praleisti Eurolygos startą. Penktadienį ALBA namuose priims Joano Plazos treniruojamą Sankt Peterburgo „Zenit“.

28-erių metų 182 cm ūgio Siva praėjusį sezoną Europos taurėje vidutiniškai pelnė po 15,2 taško ir atlikdavo po 7,9 rezultatyvaus perdavimo.

22-ejų metų 198 cm ūgio Peno pernai Europos taurėje rinko po 5,9 taško ir 4,8 rezultatyvaus perdavimo, o 25-erių 203 cm ūgio Johannesas Thiemannas – po 5,1 taško.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.