Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Luisas Scola sužaidė puikų pasaulio čempionatą, tačiau Milano „AX Armani Exchange“ šio argentiniečio paslaugomis susidomėjo dar prieš pirmenybes.

„Treneris Ettore Messina man paskambino dar prieš pasaulio čempionatą“, – žaidėjo pristatyme Milane pasisakė krepšininkas.

39-erių metų 206 cm ūgio priekinės linijos žaidėjas pasaulio čempionate rinko po 17,9 taško ir 8,1 atkovoto kamuolio. Argentina užėmė antrąją vietą, o Scola pateko į geriausių žaidėjų penketuką.

„Jeigu nebūtume patekę į olimpines žaidynes, tuomet tikrai būčiau baigęs karjerą“, – pasisakė krepšininkas.

Scola Eurolygoje nežaidė nuo 2006-2007 m. sezono, kai Vitorijos „Tau Ceramica“ gretose pasižymėjo 15,5 taško ir 5,9 atkovoto kamuolio rodikliais.

„Nežinau, ko tikėtis Eurolygoje. Lyga labai paaugo ir yra dar arčiau NBA. Aš jau esu karjeros pabaigoje, todėl man tai bus iššūkis: gyventi kitoje šalyje, žaisti trenerio Messinos komandoje ir vėl rungtyniauti Eurolygoje.

Kalbėjau su Pablo Prigioni ir Manu Ginobili. Jie abu žinojo Messiną, kaip jis atlieka savo darbą. Jie man padėjo priimti šį sprendimą“, – teigė atletas.

Tikimasi, kad Scola su Milano ekipos marškinėliais ant parketo išbėgs jau šį ketvirtadienį dvikovoje Vokietijoje su Miuncheno „Bayern“.

Komentarai:
Ceska
zeuriai zjbs, megstamiausias krepsininkas, bus labai idomu paziuret
2019-10-03
+1
Atsakyti
Antanas
galetu baigt jau db tas ispin.dejes kriosena
2019-10-02
-4
Atsakyti
djgaffer
Įdomu bus sekti Scolos žaidimą.Messina jam tikrai paskirstys krūvį ir argentinietis dar gali sužaisti ne vienas geras rungtynes.Dar ir Gudaičiui pamokų duos,patirties kažkiek perduos.
2019-10-02
+3
Atsakyti
TDaY
pagarba. palyginus kaip Kabkunas ir Scola juda tai baisu oasidaro, o scola berots 5 metais vyresnis :DD
2019-10-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.