Nuotr.: BNS
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: D.Lukšta

Vitorijos „Baskonia“ komanda kelia sparnus į pirmąją Eurolygos išvyką Kaune. Prieš išvykstant vyr. treneris Velimiras Perasovičius apžvelgė būsimą varžovą, „Žalgirio“ klubą, ir pakomentavo šių dviejų komandų panašumus.

„Ši komanda – labai panaši į mus, išskyrus vieną dalyką, – išskyrė Perasovičius. – Jų neslegia toks pat spaudimas, kurį jaučiame mes. Jeigu mes neprasimušime į „Top 8“, mes susimausime. Tuomet jiems yra kitaip.“

Prieš Eurolygos startą „Baskonia“ ekipą sukrėtė netektis gynėjų grandyje – Jaysonas Grangeris patyrė Achilo sausgyslės traumą ir iš rikiuotės iškrito mažiausiai šešiems mėnesiams.

Kol kas rungtyniauti rungtyniauti negali ryškiausias baskų pirkinys Nikas Stauskas, kuris dėl kojos skausmų kurį laiką stebėjo pasiruošimą iš šalies ir nežaidė Ispanijos čempionato starte.

Apžvelgdamas situaciją, Perasovičius teigė, jog komandai būtinas pastiprinimas.

„Pirmiausia, mes turime sulaukti Stausko sugrįžimo, kuris, tikimės, įvyks jau netrukus. Galbūt kitą savaitę. Tuomet peržvelgsime situaciją, bet galvoju, jog mes turėtume pasipildyti žaidėju, kadangi tai tėra dar tik sezono pradžia. 

Antrąją sezono minutę Grangeris patyrė traumą, kuri sujaukė mūsų planus. Bet pasikartosiu, norime pažiūrėti, kaip viskas atrodys sugrįžus Stauskui“, – sakė „Baskonia“ vairininkas.

Vitorijos ir Kauno komandų akistata sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje penktadienį startuos 20 valandą.

Komentarai:
Fpiz-2
Jeigu mes neprasimušime į „Top 8“, mes susimausime. Tuomet jiems yra kitaip.
Va cia yra viena tu "pamokanciu" citatu, kuriu negalima sakyti. Galbut tai paimta is konteksto (jeigu taip, tai sveikinu zurnalista), bet galima suprast Perasoviciu mazdaug, kad is Zalgirio nieks labai ir nesitiki top-8, o mums sustriakams tai butu tragedija nepatekt...
2019-10-04
-1
Atsakyti
Petražolius
Jo šikna degs, nespės ir Top 8 sulaukti, kai skris lauk.
2019-10-04
+3
Atsakyti
djgaffer
Tipo davė suprast,kad mums šitos rungtynės vos ne eilinės,o baskams gyvybės ir mirties klausimas.Tegul tik nespangsta Perasovičius.Senai jau Žalgiris ne kažkoks autsaideris,o rimta komanda,su viena geriausių organizacijų,iš kurios galėtų pasimokinti dauguma EL klubų.
2019-10-03
+7
Atsakyti
Dilmah
noriu išanksto pasveikint didingajį baskų klubą su būsima pergale prieš kowno degeneratus!
2019-10-03
-22
Atsakyti
Ką čia jis nusišneka, lankomiausia arena, du kart iš eilės patekta į Top 8 ir Žalgirio neslegia spaudimas? :D Ai, ir tipo nepatekus į Top 8 visiem pofig būtų? :D
2019-10-03
+25
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.