Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Pirmadienį Vilniaus „Ryto“ sirgalių organizuotą palaikymą vienijanti „B tribūna“ išplatino pranešimą, kuriame paskelbė, jog boikotuos rungtynes su Kauno „Žalgiriu“, tačiau tokia žinia komandos direktoriui Rolandui Jaručiui nebuvo netikėta.

Rolandas Jarutis

Rolandas  Jarutis
Pozicija: PG
Amžius: 44
Ūgis: 183 cm
Svoris: 78 kg
Gimimo vieta: Mažeikiai, Lietuva

Pateikiame Jaručio komentarą apie susidariusią situaciją:

„Buvome susitikę su „B Tribūnos“ atstovais prieš kurį laiką ir jie mums pristatė šį savo sprendimą, todėl žinia klubui nėra netikėta, nors ir nesmagi. Mes diskutavome su sirgaliais apie galimus kitokius jų išdėstytų problemų sprendimo būdus, tačiau jie liko su savuoju sprendimu, kurį mes turime gerbti ir palaikome.

Mums – klubui, komandai, treneriams ir žaidėjams – vienodai svarbūs visi komandos sirgaliai, jų džiaugsmai ir rūpesčiai. Ir visų jų mes nuolatos laukiame arenose.

Iš savo patirties žinau, kad karštas ir audringas palaikymas komandai rungtynių metu gali užauginti sparnus, ypač žaidžiant su tokiu varžovu kaip „Žalgiris“. Labai tikiuosi, kad net ir jei „B Tribūna“ nepakeis savo sprendimo, jis sutelks kitus mūsų fanus!

Kartu noriu pasakyti, kad viešame „B Tribūnos“ laiške yra iškeltos rimtos problemos, vertos platesnės diskusijos ir sprendimų“, – tinklalapiui rytasvilnius.lt kalbėjo Jarutis.

Komentarai:
Jaruti
Turek kiausinius ir pasakyk klubo ir viso miesto pozicija apie Btribuna! Reikia atsiriboti nuo ju ir visi Vilniaus krepsinio fanai tures galimybe ta irodyti rungtynese pries Zalgiri!
2019-10-09
+5
Atsakyti
O fuck you referee normaliai???
kiek minusu sukrausit?
2019-10-08
+1
Atsakyti
GTR
Kodėl Rytas pats neatsiriboja nuo šių fanų? Suprantu gal ir skaudžiai tai skamba, bet Rytas turi pasakyti jiems, kad klubo ir jų vertybės skiriasi. Kad jie neatitinka klubo etiketo reikalavimų, savo elgesiu daro gėda klubui ir miestui ir todėl jų palaikymo klubas atsisako.
2019-10-08
+1
Atsakyti
Aha
Tipo Jarutis palaiko fanu reikalavimus? Tai taip iseina, kad Jarutis palaiko keiksmazodziu skandavima, pirotechnikos naudojima uzdarose patalpose, kas kelia gresme ziurovu saugumui ir pan. Ir kokias problemas jie cia iskele? Jie patys ir yra ta problema. Bravo, puikus klubo vadovas, nieko neprikisi.
2019-10-08
+4
Atsakyti
djgaffer
Jaručio vietoj dar pasidžiaugčiau,kad ta tribūna atsiriboja.Kas per sirgaliai,kurie kažkokias sąlygas kelia.Arba bus taip,arba jų nebus.Jau tokie susireikšminę pasidarė,kad net trūksta žodžių.
2019-10-08
+9
Atsakyti
Rytas niuhas
kiek valandu?
2019-10-08
+1
Atsakyti
As
tuokiu fanus kaip tribūną b išvis nereikia leisti i krepšinio lkl varžybas ateini i varžybas su vaikais bijok kad petarda ne atsirastų izuoluoti tuokias isgamas kaip b tribūna nuo visuomenės izoliuoti reikia o tas puslenkis jarutis dar gina juos kur nuvažiuoja i kitus rajonus lauk bėdos nuo situ debilu is b tribūnos
2019-10-08
+3
Atsakyti
x
blogai kai klubas yra šantažuojamas ultrų. dar blogiau, kad pasiduodama šantažui. tai tikrai mažina pasitikėjimą.
2019-10-08
+18
Atsakyti
AS
Pagaliau Rytas užstoja ir palaiko savo fanus. Pagarba.
2019-10-08
-21
Atsakyti
jei jie tikrai laikysis pazado tai ju vietas 100% uzpildytu tevai ir ju vaikai kuriu del zinomu fanu keiksmu nesivesdavo i rungtynes. Ryto klubui butu geriausia jei sita grupuote su visam issiskirstytu
2019-10-08
+27
Atsakyti
AMF
dabar idijotų 108 ar koks ten sektorius galės visa mača savo bum bum hey balėlint
2019-10-08
-2
Atsakyti
Antanas
Kodel pas Jaruti tokia istinusi morda?
2019-10-08
+3
Atsakyti
Jurgis
Blemba panašu, kad ir šitas tryda, o gaila :(
2019-10-08
+8
Atsakyti
Pats laikas
Vilniuje susikurti naujai fanų grupei, kurioje būtų adekvatūs, krepšinį ir komandą mylintys bei palaikantys fanai.
2019-10-08
+17
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.