Birželio pradžioje vykęs Rusijos čempionato finalinių rungtynių įkarštis nebuvo vienintelis sunkumas Maskvos CSKA žaidėjui Sergejui Moniai. Birželio 4-ą jo mergina Ksenia susidūrė su dviem automobilių plėšikai.

S.Monios draugė Ksenia buvo apiplėšta Maskvos priemiestyje. Į naują BMW įsiveržę du užpuolikai išmetė krepšininko draugę iš automobilio ir nuvažiavo juo.

„Ačiū Dievui jai niekas nenutiko, – sakė S.Monia. – Ji išsigando, tačiau dabar viskas gerai“.

Trejus pastaruosius metus CSKA marškinėlius vilkėjęs S.Monia turi galiojantį kontraktą su Maskvos ekipa, tačiau nežino, ar liks Rusijoje. Praėjusiais metais 202 cm ūgio puolėją NBA naujokų biržoje pašaukė „Portland Trail Blazers“ ir šiemet 22 metų krepšininkas bandys prasibrauti į pajėgiausią pasaulio lygą.

Komentarai:
:D nu jo :D gal papasakokit ka sireikos vaika veikia? :d
2005-06-24
-3
Atsakyti
Kvailesnės KREPŠINIO naujienos nesu matęs
2005-06-24
Atsakyti
kad daugiau informacijos atseit butu:)))jo dw dekit panos foto ...
2005-06-23
+3
Atsakyti
bent jau monios panos nuotrauka butu ideje:P)))
2005-06-23
Atsakyti
prie ko cia tox straipsnis svetaineje apie kase? as gerbiu basketnews uz tai kad paraso apie jaunima ir t.t. bet kad rasytu tokias nesamones ti ka as zinau.... gal cia kox kriminalinis puslapis?
2005-06-23
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.