Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Dainius Adomaitis pasitinka pirmąją šio sezono dvikovą tarp Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“, tačiau prieš ją sulaukė klausimo ir apie Lietuvos rinktinę.

Adomaitis dar nesibaigus pasaulio čempionatui pranešė, kad paliks vyriausiojo trenerio postą, o naujas treneris kol kas nerastas. Juo turėjo tapti Kazys Maksvytis, tačiau Permės „Parma“ nesutiko lietuviui leisti dirbti abiejose komandose.

Adomaičio buvo paklausta, ar yra tikimybė, jog jis persigalvotų ir tęstų darbą rinktinėje.

„Jūs juokaujate?. Ne, tikrai ne. Sprendimas yra sprendimas“, – teigė Adomaitis.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Ryto“ įvyks sekmadienį 17.20 val. Vilniuje. Prieš ją abi komandos turi po penkias pergales.

– Ko tikitės iš „Žalgirio“?
– Daug kontakto, daug kieto žaidimo. Turime susikoncentruoti dėl gynybos baudos aikštelėje ir atkovotų kamuolių puolime. O puolime – klaidos.

– Ar „Žalgiris“ yra panašus į kažkurį varžovą, su kuriuo šį sezoną jau žaidėte?
– Manau, kad savo agresyvumu kažkiek buvo panašus Limožo klubas, jie turėjo tiek atletiškumo, kiek ir „Žalgiris“. „Partizan“ irgi turėjo fiziškumą baudos aikštelėje. Faktas, kad „Žalgiris“ yra aukštesnio lygio komanda.

– Ar „Žalgiris“ šiemet yra mažiau nuspėjama komanda?
– Matėte rungtynes su „Real“. „Žalgiris“ parodė visiškai skirtingą veidą, kaip jie gali žaisti, ypač pirmojo kėlinio pradžioje. Pirmajame ir paskutiniame kėliniuose matėme visiškai skirtingą žaidimą, tad jie turi papildomų variantų.

– Zachas LeDay žaidžia fizine jėga paremti krepšinį. Ar šis varžovas yra neparankus?
– Manau, kad jis ir praėjusiais metais, ir šiemet įrodinėja, kad savo pozicijoje yra vienas geriausių krepšininkų. Geriausias to pavyzdys yra pasirodymas su „Real“. Nenuostabu, kad jis dominuoja LKL.

– Ar matote pasikeitimų lyginant su praėjusiu sezonu žiūrint į „Žalgirio“ žaidimą?
– „Žalgiris“ kiekvienais metais turi tas pačias problemas – kaip integruoti naujus žaidėjus į sistemą. „Žalgirio“ didžiausias skirtumas tas, kad aukštaūgiai atakuoja nuo tritaškio linijos.

– Rungtynėse jūsų nepalaikys „B tribūna“. Ar tai turės įtaką?
– Pamatysime, ar tai darys įtaką. Tikimės, kad turėsime pilną salę, kad ateis kiti sirgaliai. Tikimės, kad B tribūna išsispręs problemas ir visi, kas norės stebėti krepšinį, bus salėje.

Komentarai:
Teroras
nakui toki treneri nei neveziui tokio nereikia o cia dar apie rinktine pasvajoti jam
2019-10-20
-4
Atsakyti
Teks atsiprasyt
Asomaicio
2019-10-20
+5
Atsakyti
Pacesas
Zvaigzde jobana blet
2019-10-19
-4
Atsakyti
Jonas
klaune tu adomai, cia buvo zurnalisto bairis!! to atgal I rinktine??? tu gal juokauji Ablome???
2019-10-19
-4
Atsakyti
blagadariu
cia realiai fiba su korpucija ir pinigais viska griauna, turi treniruoti ir zaisti geriausi, toks tikslas ir yra!! o bukim realistai Adomaitis yra max NKL lygio treneris, tikrai ne daugiau, tiesiog tokios isorines salgyos kad jis vientetelis tinkamas
2019-10-19
-2
Atsakyti
Vaidoshius
#pinigu#plovimas#kawno#zalgiris#javtoko#alga#patikrinkit
2019-10-19
-16
Atsakyti
Vaidoshius
zalkekse bus iszaginta. Dainius neabejotinai geriausias LT treneris. su tokiu biudzetu kaip kauno invalidu ir eilinis kauno bomzas sugebetu komanda iki lkl finalu atvesti. o eurolygoje ar taip ar taip pyzda. cia jau nei Greg Popovic nepadetu
2019-10-19
-26
Atsakyti
Pablo
myžalas yra
2019-10-19
+10
Atsakyti
Ceska
jam toks klausimas turejo kilti jau kai pirma kart jam pasiule, tas pats kas man dabar ateitu ir sakytu - dw buk JAV prezidinetu? tai as taip pat retoriskai paklausciau - "Jus gal juokaujat?"
2019-10-19
-15
Atsakyti
Vacys
ॐ त्र्यम्बकम् यजामहे सुगन्धिम् पुष्टिवर्धनम् । उर्वारुकमिव बन्धनान् मृत्योर्मुक्षीय माम्रतात् ।।
2019-10-19
-7
Atsakyti
padla
jus juokaujat blet? :)
2019-10-19
-13
Atsakyti
djgaffer
Galima nemėgt Adomaičio,bet čia teisingai atsikirto.Dar visai nesenai atsistatydino,visos mintys jau klube,rinktinė praeityje,bet atsiranda kažkoks durnas žurnalistas su tokiu klausimu.Vienas kvailiausių šių metų užduotų klausimų.
2019-10-19
+13
Atsakyti
RYTAS-PADARYTAS :DDDDD
po rungtyniu sita klausima del rinktines reikia uzduot dar :🤣🤣🤣😂😂😂🤣
2019-10-19
+20
Atsakyti
JANKE
Da volim crno bele
2019-10-19
-1
Atsakyti
Che che.....
Juokauja, juokauja.....tik gaila, kad po tokio bardako rinktineje, niekas nenori buti jos treneriu, isskyrus linkusius i savizudybe.
2019-10-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.