Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ vyriausiasis treneris Gediminas Petrauskas po pralaimėjimo Klaipėdos „Neptūnui“ džiaugėsi, kad pavyko į sugrįžti rungtynes, tačiau trečiasis kėlinys strategui paliko slogų įspūdį.

„Banguotos rungtynės. Pradžia lyg ir buvo nebloga, bet trečiasis kėlinys manau buvo labai prastas, ypač pirmosios minutės. Rungtynių gale, ketvirtajame kėlinyje, radus nestandartinį penketą ir žaidžiant per baudos aikštelę, pavyko sugrįžti į rungtynes.

Turėjome neblogų šansų kabintis į rungtynes, nepataikėme metimų. Žiūrint į metimų procentus, žaidžiant namie yra labai sunku laimėti taip pataikant“, – susitikimą komentavo treneris.

Pasak trenerio, Pasvalio komandos metimai trečiajame kėlinyje nebuvo pilnai paruošti, o tuo pasinaudojęs „Neptūnas“ smogė spurtu 16:4.

„Išnaudojome dvi minutės pertraukėles, bet neišgavome tos naudos, kuri turėtų komandai padėti žaisti, jei komandai nesigauna, žaisti ilgesnius derinius. Nepataikėme tritaškių, bet vis tiek juos metėme, metėme ir sunkius metimus, kur reikėjo išlaukti geresnės padėties.

Labai greitai gavome tą atkarpą, nes „Neptūnas“ nubaudė greitomis atakomis ir laisvais tritaškiais bei pabėgo. Smagu, kad taip žaidėme ketvirtąjį kėlinį, gaila, kad toks galutinis rezultatas“, – kalbėjo Petrauskas.

Rungtynėse prieš „Neptūną“ pasvaliečiai žaidė praktiškai aštuoniese, mat Redas Venclovas ir Laurynas Balkūnas aikštėje praleido vos po 20 sekundžių.

Paklaustas, ar ieško komandos papildymo, Petrauskas tokį teiginį patvirtino.

„Faktas, kad bus papildymas. Mes norime rasti pakeitimą Seriogai (Sergejui Pavlovui, aut. past.), yra kitokių minčių. Kai kažką rasime, mes tikrai paskelbsime. Šiai dienai mes turėjome tą, ką turėjome ir aš tikrai negaliu papriekaištauti savo žaidėjams.

Nors didelis krūvis ir rotacija mažesnė, nemanau, kad mes agresyvumu nusileidome. 39 pražangos rodo gerą agresyvumą puolime, dar pridėkime, kad po dviejų kėlinių buvo įmestas 120 tritaškių. Tą mes patys pajautėme, pasijautė, kad ir atmosfera pasikeitė, bet su tuo pačiu mes grįžome į rungtynes, kai ėmėme pataikyti“, – auklėtiniais džiaugėsi „Pieno žvaigždžių“ strategas.

Trenerio komentarai:

Komentarai:
Gedui
pasiulyk, faktas, kad reiketu
2019-10-27
+6
Atsakyti
Nori susirasti sau merginą vieną naktį? Sveiki atvykę į --- http://Bredhot.Com
2019-10-27
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.