Nuotr.: BNS
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BNS

Kauno „Žalgiris“ fantastiškai išplėšė pratęsimą, tačiau jo metu žalgiriečiams jėgų pritrūko ir 70:82 nusileido Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipai.

Fotogalerija

Po rungtynių Jockas Landale‘as labiausiai išskyrė fiziškumo trūkumą, tačiau tikino, kad komanda bus pasiruošusi jau penktadienį vyksiančioms rungtynėms su Stambulo „Fenerbahče“.

„Tai buvo jau antra komanda, kuri mus pranoko fiziškumu. Tai nėra, kur norime būti, nes tai (pralaimėjimas fiziškai) iš mūsų daug atima. Turime būti fiziškesni, suprasti, su kuo mes nesusitvarkėme, ir tai gula ant mūsų visų. 

– Komanda įspūdingai išplėšė pratęsimą, tačiau pratęsime sugriuvote. Kas tai lėmė?
– Kaip ir sakiau, jie buvo fiziškesni už mus. Kai išplėšėme pratęsimą, turėjome uždaryti rungtynes, bet jie atkovojo berods 4 kamuolius puolime, išbėginėjo iš už užtvarų. 

Visa tai – lengvai padaromi dalykai, bet viskas priklauso nuo pastangų. Nėra taip, kad varžovai greitesni ar stipresni, juos tiesiog reikia išstumti (iš baudos aikštelės) ir pasiimti kamuolį. Pasakyti lengviau nei padaryti, tačiau turime tai pagerinti.

– Kaip bus sunku atsitiesti rungtynėms su „Fenerbahče“?
– Mums viskas bus gerai. Grįšime rytoj į treniruotę, aptarsime žaidimo planą ir šis pralaimėjimas, kurio neturėjo būti, mus motyvuos. Pralaimėjome, bet turime ruoštis „Fenerbahče“. Manau, jog visi bus pasirengę ir šiandienos pralaimėjimas mus motyvuos bei iš to pasimokysime.

– Kaip naujokui, kurie dalykai yra sunkiausi sezono pradžioje?
– Perprasti kitus vyrukus, sistemą, kurią žaidžiame. Didžiausias skirtumas žaidžiant Eurolygoje – visiškai kitas fiziškumo lygis. Tai – sudėtingiausia lyga pasaulyje ir šie dalykai man asmeniškai yra sunkiausi bei turiu sunkiai dirbti, kad prie to priprasčiau

Komentarai:
geriau jau
rytui butu pralaimeje
2019-10-30
-5
Atsakyti
Treneris
silpnas zalgiris si sezona
2019-10-30
+4
Atsakyti
Anonimas
Laimėjimo pres reala irgi neturėjo but bet buvo
2019-10-30
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Sankt Peterburgo Zenit
33%
21/64
Metimai iš žaidimo
41%
27/66
42
Atkovoti kamuoliai
39
13
Rezultatyvūs perdavimai
16
4
Perimti kamuoliai
11
18
Prarasti kamuoliai
14
56
Naudingumas
98

Rungtynių žaidėjai

Edgaras  Ulanovas
12 PTS
3/10 FG
5/5 FT
Mateusz  Ponitka
19 PTS
6/8 FG
5/6 FT
Zach  LeDay
10 REB
4 DREB
6 OREB
Mateusz  Ponitka
7 REB
3 DREB
4 OREB
Thomas  Walkup
7 AS
6 TO
33 MIN
Gustavo  Ayon
5 AS
3 TO
24 MIN
Zach  LeDay
20 EFF
44% 2P%
- 3P%
Mateusz  Ponitka
27 EFF
80% 2P%
67% 3P%