Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Artėjančią naktį įvyksiantis Los Andželo „Clippers“ ir Milvokio „Bucks“ susidūrimas klostysis be Kawhi Leonardo. „Clippers“ oficialiai paskelbė, jog 28-erių praėjusio sezono finalo MVP rungtynes praleis dėl jam suteikiamo poilsio.

Šių klubų akistata kėlė didžiulį ažiotažą, mat kitoje barikados pusėje „Clippers“ pasitiks 2018-2019 m. sezono reguliariojo sezono MVP Giannis Antetokounmpo.

Los Andželo ekipa savo lyderį ėmėsi tausoti antrąkart per aštuonerias rungtynes. Jis prieš tai praleido mūšį su Jutos „Jazz“, kuriai Doco Riverso auklėtiniai pralaimėjo 96:110. 

Po dvikovos su „Bucks“ Kalifornijos ekipa kitą naktį namie priims Portlando „Trail Blazers“ ir šiame susitikime Leonardą tikimasi pamatyti aikštėje.

Leonardas per šešerias sužaistas rungtynes šį sezoną rinko po 29,3 taško, atkovojo po 7,3 ir perėmė po 2,3 kamuolio bei atliko po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Clippers“ (5-2) ir „Bucks“ (5-2) mūšis Los Andžele naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį startuos 5 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Juice
sakyti kad Giannis MVP biškį per stipriai pasakyta
2019-11-06
-6
Atsakyti
Anonimas
Protingas sprendimas butu neziuret situ rungtyniu ir viskas. Tokia ta situacija reguliariajame sezone, tai vieni tai kiti prasedi rungtynes. O tiem fanam kur is anksto bilietus paeme tai visai nepavydziu, ka ten gali ziuret...clippers atsarginiu show? Wow. Jeigu jie ta diena nezaidzia rungtyniu tai galetu tos dienos suma isimti is kontrakto ir paaukot kokioms labdaroms.
2019-11-06
+8
Atsakyti
D.
Oo verksnių gauja. Tobulas sprendimas, kol George nėr ir nevargint jo, kad negautų traumų. Jordan du metus buvo karjerą baigęs. Kawhi tegul čia pasitaupo, kur nieko nelemia. Lebronas kiekvienais metais nelošia Sausį arba Gruodį. GWS lyderius tausoja, visi tausoja. Tik pavydoliai gali heitint protingus aprendimus.
2019-11-06
+14
Atsakyti
Ag
Popas sezono viduryje ir ypač RS pabaigoje taupydavo lyderius, bet to kas vyksta dabar su Kawhi jau perdaug. Tai yra pasityčiojimas iš krepšinio ir iš fanų P.S. Dar su Jordanu jį lygina- MJ žaisdavo net vemdamas
2019-11-06
+5
Atsakyti
NBA
Lebronas sita simpanze deda i vieta.
2019-11-06
-1
Atsakyti
kunigas
Kawhi visa galva aukstesnis, nera ka lyginti ju.
2019-11-06
-9
Atsakyti
Noshufuru
minkstaskuris bailys
2019-11-06
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.