Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Įprastai po laimėtų rungtynių nugalėtojų komandos krepšininkai interviu dalija pozityviai ir nevengdami papokštauti, tačiau Bostono „Celtics“ gynėjas Marcusas Smartas šį kartą bendravo visiškai priešingai.

Marcus Smart

Marcus  Smart
Komanda: Boston Celtics
JAV rinktinė
Pozicija: SG
Amžius: 25
Ūgis: 193 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: JAV

Nepaisant to, jog „Celtics“ 108:87 pranoko Šarlotės „Hornets“ ir pasiekė šeštąją pergalę paeiliui, Smartas negailėjo kritikos tiek teisėjams, tiek vyriausiajam treneriui Bradui Stevensui.

„Tiesiog norėčiau, kad teisėjai dirbtų taip, kaip pridera, – sakė Smartas. – Daugumos švilpukų, kurie buvo pražangos, aš nesupratau. Susidarė įspūdis, kuomet tik atsiduriu puolime, negaliu išprovokuoti pražangos.“

„Niekas kitas neapsaugos tavęs išskyrus tave patį. Privalu save apsaugoti. Taigi, jeigu tai reiškia, kad turėsiu prarasti šiek tiek pinigų, tuomet aš tiek prarasiu“, – omenyje turėdamas potencialią baudą už teisėjų kritiką sakė Smartas.

Krepšininkas kaip reikiant nusivylė trečiajame kėlinyje. Iš pradžių jam buvo užfiksuota pražanga gynyboje, kuomet Devonte Grahamas atliko metimą, o jau po 11 sekundžių jam buvo sušvilpta dar viena pražanga puolime, kuri tapo penktąja asmenine.

Kai vyriausiasis treneris Bradas Stevensas pasiruošė atlikti keitimą, Smartas neslėpė savo nusivylimo. Iš pradžių gynėjas kažką replikavo strategui dar prieš paliekant aikštelę, o jo tirada tęsėsi ir atsisėdus ant atsarginių žaidėjų suolelio.

„Pasakiau jam (Stevensui), jog teisėjai tiesiog prie manęs kimba ir atrodo, jog viskas yra daroma tyčia“, – sakė Smartas.

„Tuomet jam pasakiau: „Kažkuriuo metu, kaip treneris, tu turi įsiterpti ir pasisakyti (apie teisėjų darbą). Bet kadangi tu to nepadarysi, padarysiu aš“, – pokalbio detales prisiminė „Celtics“ gynėjas.

Vis tik Smartas po kurio laiko jau bandė raminti aistras.

„Tokie jau mano ir Brado santykiai. Pažįstami esame jau šešerius metus, taigi tokių mažų momentų mes turime. Su šiuo jau viskas yra baigta ir einame pirmyn“, – teigė krepšininkas.

„Mums reikia Marcuso ir aš jam tai sakiau daug kartų. Tačiau toks jau tas Marcusas, kurį aš myliu, ar ne? Jo aistra, noras kautis. Jeigu ir būna momentų, kuomet jis mumis nusivylęs, tai viena iš viso to dalių. Mes greitai pamirštame tokius ginčus ir einame į priekį. Esame pažįstami ilgą laiką. 

Esu jau aprėktas ir prieš tai, taigi viskas gerai. Myliu jį bei juo pasitikiu ir jis gaus visas įmanomas galimybes (žaisti), – sakė Stevensas.

Komentarai:
djgaffer
Imponuoja Smarto žaidimas.Toks senos klasės žaidėjas,mėgstantis kietas grumtynes.Todėl jam ir pikta dėl tokio teisėjavimo.O kad su treneriu apsižodžiavo,tai kam nepasitaiko.Vistiek matosi,kad gerbia vienas kitą,tai nieko tokio čia neįvyko.
2019-11-08
+7
Atsakyti
Edma
ziurejau sias rungtynes tai bl degradai o ne teisejai ... cirkas nx
2019-11-08
Atsakyti
Anonimas
Smartas tikrai neblogas žaidėjas, ne taip kaip dauguma dabartinių "soft nba playerių, netingi nei gynyboje pastovėti, nei pasistumdyti, todėl naturalu, kad kartais neišlaiko kantrybė su šituo gaidišku nba teisėjavimu ir baudų traktavimu :)
2019-11-08
+5
Atsakyti
Anonimas
kodel krepsinininkus visi nori matyt tik paklusnius robotus jeigu tik kazka pasako tuoj visi ziuro ir galvoja gal jau bausti reikia,gladiatorius maistauja?
2019-11-08
-4
Atsakyti
daaa
Esu jau aprėktas ir prieš tai, taigi viskas gerai :) :) nba trenerio lygis
2019-11-08
+19
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Marcus Smart

Marcus  Smart
Marcus  Smart
MIN: 30.65
PTS: 9.57 (40%)
REB: 3.57
AS: 4.71
ST: 1.29
BS: 0.29
TO: 0.86
GM: 7