Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Artėjančią savaitę Vilniuje besilankysianti Limožo CSP (3-5) ekipa su Ovidijumi Varanausku atvyks pakiliomis nuotaikomis.

Lietuvio komanda Prancūzijos čempionato namų rungtynėse 77:70 (18:18, 18:15, 26:22, 15:15) įrodė pranašumą prieš Po Ortezo „Elan Bearnais“ (2-6) žaidėjus ir pasiekė antrąją pergalę paeiliui.

Paskutiniame Europos taurės susitikime CSP savo aikštėje 91:82 įveikė Bursos „Tofaš“.

Nuo suolo pakilęs Varanauskas į „Elan Bearnais“ krepšį per 13 minučių įmetė 2 taškus (1/1 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai), atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir 3 sykius prasižengė.

Limožo ekipa kartu su „Rytu“ ir Manto Kalniečio atstovaujama Krasnodaro „Lokomotiv“ turi po 2 pergales ir rikiuojasi 4-6 turnyrinės lentelės pozicijose.

Dvikova tarp „Ryto“ ir CSP Vilniuje įvyks trečiadienį.

CSP: Brianas Conklinas 21 (7 atk. kam.), Anthony Brownas (7 atk. kam.) ir Hugo Invernizzi – po 12.

„Elan Bearnais“: Tyrusas McGee 21, Nicolas De Jongas 10, Travisas Leslie (8 atk. kam.), Cheikhas Mbodjus ir Ronaldas Moore'as – po 8.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.