Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta

Kauno „Žalgirio“ komanda lapkričio 21 dieną „Žalgirio“ arenoje sužais Eurolygos dešimtojo turo rungtynes su Belgrado „Crvena Zvezda“ krepšininkais.

Šis mačas bus ypatingas Lietuvos žmonių saugumu besirūpinantiems pareigūnams – kartu su kariais bus paminėta artėjanti Lietuvos kariuomenės diena, o iš Alytaus, Marijampolės, Prienų ir Kauno rungtynių stebėti atvyks daugiau nei 200 ugniagesių.

Prieš mėnesį laiko Alytuje kilusį milžinišką gaisrą net 10 dienų likvidavo savo sveikata rizikavusios ugniagesių brigados iš kelių Lietuvos miestų.

Padėką išreikšti norintys Lietuvos čempionai drauge su savo partnere UAB „Kautra“ net keturiais didžiuliais autobusais į rungtynes lapkričio 21-ąją suveš 164 ugniagesius iš Alytaus, Marijampolės ir Prienų, prie kurių prisijungs ir 60 ugniagesių iš Kauno.

„Alytuje dirbame jau keliolika metų. Norėjosi prisidėti ir padėkoti vyrams dirbusiems tomis ekstremaliomis sąlygomis. O kokia geriausia dovana gali būti lietuviui vyrui? Krepšinio rungtynės. „Žalgirio ekspresu“ jau ketvirtus metus iš Alytaus vežame sirgalius į „Žalgirio“ rungtynes. Tikiuosi kelionė autobusu ir rungtynės praeis puikiai ir dovana įsimins“, – kalbėjo „Kautros“ marketingo vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Jau ketvirtus metus iš eilės „Žalgirio“ gerbėjus iš įvairių Lietuvos kampelių į Eurolygos rungtynes suvežantis „Žalgirio ekspresas“ šiemet kursuoja iš devynių miestų: Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ir Marijampolės.

Kaip ir praėjusiais metais sirgaliai yra kviečiami burtis į „Žalgirio“ arenos 314-315 sektorius, kuriuose bilietai, atvykus „Žalgirio ekspresu“, kainuoja nuo 4 eurų, priklausomai nuo sėdimos vietos. Gerbėjų patogumui, įsigijus norimus bilietus į kitus sektorius, ar turint „Žalgirio“ sezono abonementą, siūloma nusipirkti tik kelionę bendraminčių apsuptyje su „Žalgirio ekspresu“.

Eurolygos rungtynėse su svečiais iš Belgrado išskirtinio dėmesio sulauks ir Lietuvos kariai, kurie minės artėjančią ir lapkričio 23-iąją oficialiai švenčiamą Lietuvos kariuomenės dieną.

Ta proga tribūnose išsikleis milžiniška Lietuvos trispalvė, o žalgiriečiai rungtyniaus su specialiomis aprangomis. „Žalgirio“ arenos koridoriuose nuotaiką palaikys Lietuvos oro pajėgų orkestras, žiūrovų taip pat lauks įvairios pramogos bei Vytauto Didžiojo karo muziejaus ekspozicija.

Komentarai:
Ramus
Nesinori sugriauti nepilnos arenos įvaizdį. Kadangi neisparduoti bilietai, tai padalina dykai. Bet ir tas gerai 👍
2019-11-18
+4
Atsakyti
:)
Visus gaisrininkus suves i Kauna, o tai kas budet liks? :DD
2019-11-18
-7
Atsakyti
AMF
gražus poelgis idomu kodėl dzukija nieko panašaus negalėjo suorganizuoti?
2019-11-18
-6
Atsakyti
Vatnykai
Dinkit is basketnews nerasineja. Blogai mat jiems viskas
2019-11-18
+10
Atsakyti
Anonimas
laukiu padekos uz tai kad kiekviena ryta vezu jusu siuksles. aciu is anksto.
2019-11-18
+13
Atsakyti
aisku rejk pazajst pres zmones kad dar labeu eitu ir pirktu pinigus neztu sakitu oo cia tai komanda deginga :-D
2019-11-18
-22
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.