Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Sunkiai Eurolygoje įsibėgėjantis Stambulo „Fenerbahče“ vis dar nesulaukia gerų naujienų traumuotų žaidėjų fronte.

Šį sezoną metamos baudos

74%
13,0
Pataiko: 13,0
Taiklumas: 73,8%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Nando De Colo

Nando De Colo vis dar neatsigavo nuo jį kamuojančių raumens skausmų, o kirkšnies trauma pakirto ir Leo Westermanną.

„Fenerbahče“ jau rytoj išvykoje susikaus su „Barcelona“, o penktadienį stos į dvikovą Vilerbane, kur susirems su vietos ASVEL klubu. 

ASVEL šį sezoną turi 5 pergales, o keturios iš jų buvo pasiektos namuose. „Astroballe“ arenoje jau krito tokie klubai kaip Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Panathinaikos“ bei Maskvos CSKA.

De Colo šį sezoną yra absoliutus „Fenerbahče“ lyderis ir vidutiniškai pelno po 20,9 taško, atkovoja po 3,4 kamuolio, atlieka po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 22 naudingumo balus.

Tuo metu Westermannas Eurolygoje aikštelėje vidutiniškai praleidžia po 7 minutes ir per jas pelno po 1 tašką, atkovoja po 1,8 kamuolio bei renka po -0,8 naudingumo balo.

Komentarai:
Aš ieškau vyro už atvirus santykius! Su manimi galite susisiekti per šį portalą - http://getmeets.com
2019-11-19
-3
Atsakyti
Anonimas
amzinas traumu maisas. vienintelis dalykas kuriuo realiai naudingas zalgiriui buvo, tai pagerintas metimas is toli. klaidu padarydavo beveik tiek pat kiek asistu. i kovo-balandzio men atsigavo, dar pries naujus metus kazkiek geriau atrode, bet svarbiausiose kovose pries feneri, tiek net veliau pries ryta buvo nulinis ir buvo nustelbtas to paties walkupo
2019-11-19
-7
Atsakyti
Specas
Istikruju aciu dievui kad nepasilikom mes to Leo , trauma ant traumos , nezinia kaip butu kai zalgiryje butu zaides po daugiau minuciu.
2019-11-19
+9
Atsakyti
Anonimas
Leo karjerą žiauriai stabdo traumos..
2019-11-19
+9
Atsakyti
Anonimas
leo toliau renka traumas
2019-11-19
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.