Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Los Andželo „Lakers“ įžaidėjas Rajonas Rondo susilaukė solidžios finansinės nuobaudos iš NBA.

Šį sezoną metamos baudos

75%
16,1
Pataiko: 16,1
Taiklumas: 74,9%
Vieta lygoje: 22
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Anthony Davis

Gynėjui už spyrį į Denniso Schroderio tarpukojį bei žodinius įžeidinėjimus teisėjui skyrė 35 tūkst. JAV dolerių baudą.

Praeityje Rondo gavo 147 tūkst. JAV dolerių baudą už tai, jog metė kamuolį į arbitrą, 2013-aisiais – 100 tūkst. dolerių už kontaktą su teisėju bei 86 tūkst. dolerių baudą už homofobinius pasisakymus arbitro atžvilgiu.

Šeštadienio nakties rungtynėse su „Thunder“ Rondo gavo diskvalifikacinę pražangą už tai, jog taikėsi į Schroderio tarpkojį, tačiau įžaidėjas ramiai aikštelės nepaliko. Jis ginčijosi su tokiu sprendimu bei liejo įtūžį ant teisėjo Edo Malloy.

„Panašu, jog žodžio laisvė negalioja visiems, – sakė Rondo. – Jaučiau, kad tai, ką jis (Malloy) padarė buvo nepagarba ir aš pasakiau tai, ką pasakiau.“

Rondo pakomentavo, kad nepagarbus momentas buvo tuomet, kai teisėjas pirštu į jo veidą parodė, jog jam yra skiriama diskvalifikacinė pražanga. Prieš išvarymą, Malloy tiek Schroderiui, tiek Rondo skyrė po techninę pražangą už tai, jog šis su vokiečiu apsižodžiavo mačo metu.

„Lakers“ gynėjas taip pat pridėjo, jog šią techninę pražangą skųs bei tikėsis, kad NBA ją atšauks.

Komentarai:
Antanas
speju tas vokietukas dar ilgai negales drozt savo pempes
2019-11-24
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.