Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Rytas“ vakar Panevėžyje 73:84 nusileido vietos „Lietkabelio“ komandai ir Lietuvos krepšinio lygoje patyrė ketvirtąją nesėkmę per pastarąsias šešerias rungtynes.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
83,5
Pelno taškų: 83,5
Taiklumas: 47,7%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 95
Blogiausias pasiekimas: 65
Daugiausia pelno: Eimantas Bendžius

Neiškentę prastų rezultatų bei demonstruojamo žaidimo, ištikimiausia sostinės ekipos fanų grupė „B Tribūna“ išplatino pranešimą savo feisbuko paskyroje.

Pateikiame neredaguotą „B tribūnos“ tekstą:

Ką tau reiškia garbė atstovauti sostinės komandai? Toks klausimas kirba rytfanių galvose, o jį norisi užduoti kiekvienam komandos nariui atskirai. Galima juokauti, kad prie Ryto pralaimėjimų esame įpratę, bet vakar buvo kažkas kito. Po katastrofiškai sužaisto antrojo kėlinio ir ypač paskutiniųjų jo minučių jau pradėjome kalbėtis: "Ką darom, kai pralaimėsim?" Taip taip, kai pralaimėsim, nes jokių "jei" jau nebebuvo.

Absoliuti gėda kiekvienam, vakar pasirodžiusiam aikštėje su Ryto marškinėliais. Ir kai atrodo, kad po ilgosios pertraukos komanda turėtų grįžti užsivedusi ir pikta, ji toliau beviltiškai slankioja po aikštę. Galbūt kitą kartą praneškite, kai būsite nenusiteikę žaisti? Kai kurie nesupranta, kad žmonės išeina iš savo darbų anksčiau, aukoja vakarus su šeima vien tam, kad savaitės viduryje nusigrūstų į Panevėžį. Ir ką ten pamatytų? Absoliutų pažeminimą?

Spaudos konferencijoje net neužsimenama apie savo fanus, nei vieno sup*sto atsiprašau. Nei vieno! Atrodo, kad treneriui toks dalykas kaip fanai net neegzistuoja. Svarbiausia pasiteisinti, surasti kaltų ir pasakyti, kad šitas pralaimėjimas kitoks. Sutinkame, jis kitoks – prieš Nevėžį bent jau turėjome šansą laimėti, o vakar ne. Gynėme tai ilgai, tikėdamiesi, jog kažkas keisis ar reikia laiko, bet pastaruoju metu viskas tampa aišku.

Blogos emcijos nesitraukia, bet rytoj turėsime visas galimybes jas išlieti palaikydami tuos, kuriem tai svarbu – tuos, tarp kurių nėra jokių žvaigždžių, o yra tik jauni, alkani pergalių ir tyro noro laimėti, bičiukai. Tikimės, kad palaikymas šiems jaunuoliams užaugins sparnus ir ateityje galėsime džiaugtis ne po sostinės barus besitrankančia žaidėjų grupe, o komanda su kovingais žaidėjais, kuriems pralaimėjimas silpnesnėms komandoms sukeltų tokias pačias emocijas, kaip ir mums vakar. Rytoj susitinkame ir įkvepiame mūsų jaunąją kartą, nes Rytas nėra tai, ką matėme vakar.

Komentarai:
Gt
sitie klounai yra vilniaus geda. istremti seniai reikia juos
2019-12-01
-6
Atsakyti
Vakaras
Rytas dumblas, ir nereikia koneveikti...jie tiesiog nesveiki, ir tiek... neverti diskusijos...
2019-11-29
-7
Atsakyti
labai nustebau,kad tie B tribunos griauciai turi zmonas netgi darbus.
2019-11-29
+6
Atsakyti
Adomaiti
laikas nusileisti ant zemes
2019-11-29
Atsakyti
Angel
Žalgiris pralaimi, fanai palaiko. Rytas pralaimi, fanai išsižada komandos. Tai turbūt didžiausias skirtumas tarp komandų fanų.
2019-11-29
+3
Atsakyti
GGG
Pabandykite pavadinimą pakeisti, gali būti, kad padėtų....
2019-11-29
+14
Atsakyti
.
tugul kiausingalviai susimeta pinigu ir ikure savo komanda ir gales vadovaut kaip nori ir pirkt ka nori. o dabar pagal kazkokia siuksliu saujale turi visa komanda sokinet
2019-11-29
+3
Atsakyti
asd
Zalfaniai kad ir kiek loja ant ryto bet viskas jiem bumerangu Eurolygoje grizta
2019-11-29
-1
Atsakyti
nediela
Rytas,Neptūnas,Lietkabelis- vienodo lygio komandos.Laimėjo vienas-rytoj kitas.Sportas juk.
2019-11-29
-4
Atsakyti
Alio
ei, susmirde zalfaniai.. koks jusu reikalas???
2019-11-29
-10
Atsakyti
GTR
Tiems atseit Ryto fanams reiktų suprasti, kad fanų palaikymo labiausiai reikia būtent pralaimint, o ką jie daro?
2019-11-29
+9
Atsakyti
lvl
man keista kaip tiek proto invalidu cia komentuoja. gerai nemegstat ryto, ju sirgaliu, bet taip lot vien tam kad lot.. zmones atsidave klubui, myli krepsini, nori stipraus ryto, legendiniu kautyniu su zalgiriu, vaziuoja palaiko jau desimtmeciais ir nenuleidzia ranku. bet valdzia invalidai ir opurtunistai beja. tribuna niekam nekliuvo kol ryto klubas buvo gerbiamas ir savigarbos klubas. dar padugniu nuvaryta parodija, o ne klubas.
2019-11-29
+11
Atsakyti
Vakaras
Kokie kaušai prisijungė į komentarus ??? Prei ko čia Neptūnas su kabeliu ??? Norima iškreipti esmę ??? Rytas luzeriai ir visa aplinka :)
2019-11-29
+3
Atsakyti
ATI
"...ištikimiausia sostinės ekipos fanų grupė „B Tribūna...“". Jeigu fanai palieka kluba likomo valiai, nes policija neleidzia keiktis, tai tokie cia ir fanai. O dar istikimiausiais jais vadint galima tik nezinant zodzio "istikimas" reiksmes.
2019-11-29
+22
Atsakyti
ATI
Ka tie bomzai vel stugauja? Gi ir taip jau nebepalaiko komandos, kol policija subiniu jiems neprades buciuot, o dar kazkokias salygas kelia.
2019-11-29
+14
Atsakyti
vaa
as irgi pagalvojau vakar, kad alba ant tiek prastai žaidė, kad Neptūnas ar Lietkabelis būtų galėję juos suvalgyti :D
2019-11-29
+4
Atsakyti
Boo
kas cia ?tiems debilams vel demesio trukumas?
2019-11-29
+16
Atsakyti
ka
zalgiris- alba kazkas panasaus kai rytas-lietkabelis. Taip prastai ta alba zaide, kad iki dabar nesuprantu kaip galyma pralost tokiai komandai. Toks jausmas, kad lietkabelis vakar po atkaklios kovos butu nugalejes alba
2019-11-29
+13
Atsakyti
Nagi
Ko čia jie pyksta nelabai suprantu. Juk pralošė ir tiek. Praėjo tie laikai kai buvo tik Žalgirbis ir Statyba. Žalgėrbis irgi tuoj bus į klozetą nuleistas kažkieno, nes matos, kad pas juos negerumai daros. Bus neužilgo visiška lygybė LKL. Nepadės tie jūsų milijonai
2019-11-29
-12
Atsakyti
exo
pralaimėjo lygiavertei komandai, normalu čia viskas, keisti tie rytfaniai, nuo realybės nušoke
2019-11-29
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.