Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Dėl valgomosios marihuanos nemalonumų turėjęs Dionas Waitersas grįžo į Majamio „Heat“ komandos rikiuotę. Penktadienį baigėsi jam pritaikytas 10-ies rungtynių suspendavimas, gynėjas prisijungė prie Floridos ekipos treniruočių ir išplatino atsiprašymo žinutę.

Dion Waiters

Dion  Waiters
Komanda: Miami Heat
Pozicija: SG
Amžius: 27
Ūgis: 193 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Filadelfija, JAV

„Norėčiau atsiprašyti savo komandos draugų, trenerių, sirgalių ir visos organizacijos už tai, kas nutiko lėktuve. Suklydau ir dėl to prisiimu visą atsakomybę. Džiaugiuosi vėl prisijungęs prie savo draugų bei nekantrauju grįžti ant parketo“, – teigė 27-erių krepšininkas.

Waitersas košės prisivirė, kai kartu su komanda skrido iš Finikso į Los Andželą. Skrydžio metu žaidėjas prarado sąmonę, jį buvo ištikę traukuliai.

Vėliau paaiškėjo, jog Waitersas vartojo valgomąją marihuaną.

„Heat“ staigiai sureagavo į tokį krepšininko elgesį ir suspendavo 10-iai rungtynių be atlygio, kas atletui kainavo apie 1,5 mln. JAV dolerių.

Prieš pat sezono startą Majamio klubas buvo suspendavęs Waitersą vienam mačui dėl konflikto su vyr. trenerio Eriku Spoelstra.

Iki Waiterso sukelto incidento lėktuve „Heat“ buvo sužaidusi devynerias rungtynes, per kurias amerikietis savojo šanso nesulaukė. 

Artimiausias rungtynes Majamio komanda žais sekmadienį, 22 valandą Lietuvos laiku, su Bruklino „Nets“ ekipa.

Komentarai:
marihuanistai xd
Valgomąją marihuana turbūt bnews redaktoriai valgo :DD pasižiūrėkit kas yra cbd gummies. Legalus ir normalus dalykas Amerikoj..
2019-12-01
+1
Atsakyti
Ne_emygeriams
tarciokas
2019-12-01
-10
Atsakyti
djgaffer
Talento nemažai turėjo,bet per durną galvą baigia jį sunaikinti.Jei jau marihuana svarbiau už sveikatą,tai proto pas jį nerasta.Nu gal dar ateis į protą,nors žinant jo elgesį,tai mažai tikėtina.
2019-12-01
+7
Atsakyti
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-12-01
Atsakyti
...
o toks perspektyvus atrodė, kad bus dar vienas DWade
2019-12-01
-3
Atsakyti
Antanas
sumautas nar.kasa
2019-12-01
+11
Atsakyti
Boo
kam jis jiems reikalingas
2019-12-01
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
12,6
Pataiko: 12,6
Taiklumas: 39,3%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Duncan Robinson