Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Ispanijos krepšinio federacija jau paruošusi vietą nacionalinėje rinktinėje Pau Gasoliui, kai tik šis baigs savo profesionalaus krepšininko karjerą.

Nors federacija tikisi sulaukti Gasolio pagalbos ateinančią vasarą vyksiančiose Tokijo olimpinėse žaidynėse, krepšininkas net ir nusprendęs baigti karjerą būtų kviečiamas prisijungti.

Pasak „as.com“, Ispanijos krepšinio federacija yra pasiryžusi kviesti Gasolį ne tik rungtyniauti, bet ir būti vienu komandos personalo narių, jei šis nuspręstų nebežengti ant parketo. Prie potencialių pareigų priskiriamos komandos vadybininko arba netgi vieno iš trenerių pozicijos.

Ispanas taptų vienu rinktinės vadovų, arba vienu komandos trenerių. Pats krepšininkas kol kas dar nėra priėmęs sprendimo dėl atstovavimo rinktinei Tokijuje.

Maždaug prieš mėnesį Pau Gasolis užsiminė, jog pakabinęs sportbačius ant vinies, norėtų pradėti trenerio karjerą.

Komentarai:
Antanas
jo. gales rinktinej triu.sikus plaut
2019-12-02
-5
Atsakyti
djgaffer
Jau Pau tai tikrai ras savo vietą net ir baigęs karjerą.Protingas ne tik,kaip žaidėjas,bet ir kaip žmogus.Tai ispanų federacija mielai priglaus savo legendą po savo sparnu.Neprapuls Gasolis tikrai ir darbo turės net ir po karjeros.
2019-12-02
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.