Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Stringančioje Sankt Peterburgo „Zenit“ komandoje – permainų vėjai. „RIA Novosti“ skelbia, jog Rusijos klubas mąsto atsisveikinti su vyr. treneriu Joanu Plaza. 

Šį sezoną metami tritaškiai

33%
8,2
Pataiko: 8,2
Taiklumas: 33,1%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Austin Hollins

Pridedama, kad Sankt Peterburgo ekipos vadovybė jau yra nusižiūrėjusi kelis potencialius specialistus, galinčius perimti klubo vairą, tarp jų minimas Simone Pianigiani.

Treneris iš Italijos vieši Sankt Peterburge, kur antradienį stebėjo „Zenit“ nesėkme pasibaigusią dvikovą su Kazio Maksvyčio treniruojama bei Eigirdo Žukausko ir Ado Juškevičiaus atstovaujama Permės „Parma“.

„Zenit“ Eurolygoje yra pralaimėjusi šešis sykius paeiliui, o iš viso per 11 turų savo sąskaitoje turi tik dvi pergales. Paskutinioji spalio pabaigoje buvo pasiekta Kaune 82:70 prieš „Žalgirį“.

VTB Vieningoje lygoje Sankt Peterburgo klubas su 4 laimėjimais per 9 mačus užima septintąją vietą.

Komentarai:
So
LABAI JO REIKIA LIETUVOS GRANDAMS, TIEK RYTUI, TIEK ŽALGIRIUI ​Joanu Plaza LABAI, LABAI PRAVERSTŲ !!!
2019-12-05
+4
Atsakyti
Mindosas
kur Kuzminskas ten ateina chrachas komandai ir keičiami treneriai
2019-12-04
+4
Atsakyti
į Žalgirį jį!
2019-12-04
+3
Atsakyti
Gali tekti ir Ajonui trauktiks, jei naujas trerneris nešnekės ispaniškai.
2019-12-04
+5
Atsakyti
Anonimas
Eina nx tas zenitas su savo milijonais vogtais, tipinis ruskiu klubas su saibom bet jokio rezultato. Vienintelis CSKA yra ka pasieke eurolygoje, kiti klubai gali kiek nori pinigu sukist vistiek sedes gale lenteles.
2019-12-04
-7
Atsakyti
Anonimas
uz jaskos alga iseitu ne tik plaza, bet ir vienas tikrai geras zaidejas. jaska kaip treneris dar visiskai nieko neirodes ir tikrai tokiu pinigu nevertas. niekas nezino kaip atrodytu zalgiris su kitu treneriu, bet pasiekt dabartini 3-8 rezultata, ko gero butu uzteke ir krapiko. faktas kad ir su komplektacija siemet ziauriai susimauta, kur jaska turi visiska laisve
2019-12-04
-10
Atsakyti
jaska seip siemet gavo jau nekarta nuo visokiu asistentu ir klubu kurie duobej,o apie tai kaip ji maksvytis maudydavo su n kartu silpnesnem komandom nieks net neprisimena.ispustas burbulas tas jasikevicius,niekur geriau nei kaune jis artimiausiu metu tikrai neras.
2019-12-04
+8
Atsakyti
...
Visiskai negaila sito isverstaskurio. Kazkada atrode kaip saunus zmogus, bet su kiekvienu atvykimu i Kauna darosi vis panasesnis i saunu aktoriu. Tikiuosi, Motiejuno nesuzavejo tas jo lindimas i uzpakali ir Plazos Kaune nebematysim.
2019-12-04
+7
Atsakyti
R
Jaske dievas - nepajudinsi. Gali Zalgiris visus macus gaut , bet Jaskes niekas neatleis.
2019-12-04
+3
Atsakyti
ATI
Zalgiris savo namu arenoj gavo nuo klubo, kuris nori atleist treneri... Bus gera pamoka Jaskei, gal kitamet protingiau rinksis zaidejus.
2019-12-04
-2
Atsakyti
Atamanas
ir ka ka dar nusiziurejas,Pinigiani visiskas nulinis treneris!!!pastaruoju metu,dar ziuredami ana sezona juokemes nebutu sitas dar ir Armaniu tiket karts nuo karto butu imanoma,nulis proto pas rusus.
2019-12-04
+3
Atsakyti
tipinis rusu klubas aptekes duju milijonais..tikisi per metus sukurt stebukla,o jei tik atsiranda sunkumai(del objektyviu priezasciu),iskart kaltas treneris
2019-12-04
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.